• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü ‘’Bisiklet Etkinliği’’
29 Haziran 2017 Perşembe 09:33

Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü ‘’Bisiklet Etkinliği’’

Vatandaşlarımızın bağımlılık yapıcı maddelerin insan sağlığına zararları hakkında farkındalık oluşturmak amacı ile Efeler İlçesi'nde bisiklet etkinliği düzenlenmiştir.

Dünyada uyuşturucu kullanma alışkanlığında artış olması ve bunun insanlık için büyük bir tehdit oluşturduğu gerçeğinden hareket eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1987 yılında aldığı bir kararla, 26 Haziran gününü "Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" olarak belirlemiştir. Bu sayede uyuşturucusuz, temiz bir toplum hedefine ulaşma ve uluslararası alanda eylem ve işbirliğini güçlendirme konusundaki kararlığını vurgulamak amacıyla, 26 Haziran tarihinin tüm dünyada çeşitli etkinliklerle değerlendirilmesi sağlanmıştır.

Bu kapsamda 28 Haziran 2017 Çarşamba Günü 18.30-19.30 saatleri arasında Aydın’da vatandaşlarımızın bağımlılık yapıcı maddelerin insan sağlığına zararları hakkında farkındalık oluşturmak amacı ile Efeler İlçesi Girne Mahallesi Malazgirt Meydanı’ndan başlayıp, Anadolu Bulvarı-Ali İhsan Paşa Bulvarı- Mimar Sinan Bulvarı Kesişme Noktası’nda sonlanan Bisiklet Etkinliği düzenlenmiştir. Katılımcılara Alo 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı ile ilgili bilgiler verilmiştir.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim