• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMMET AKIN “5 YILDA 20 YILLIK HİZMET GERÇEKLEŞTİRDİK”
26 Aralık 2018 Çarşamba 15:37

ÜMMET AKIN “5 YILDA 20 YILLIK HİZMET GERÇEKLEŞTİRDİK”

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın 5 yılda Germencik’te hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verirken, “Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş” diyerek Germencik hak ettiği yerde değil diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın 5 yılda Germencik’te hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verirken, “Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş” diyerek Germencik hak ettiği yerde değil diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklendi.

Akın 2014 yılında “Değişen ve Gelişen Bir Germencik” sloganı ile Germenciklilerin teveccühü sonrası % 40’lık bir oyla Belediye Başkanlığına seçilmişti. Göreve geldiği günden itibaren seçim öncesinde dile getirdiği sloganının hayat bulması için büyük uğraşlar verdiğini, çıkan engellere rağmen Germencik’te büyük değişime imza attığını ifade eden Akın “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Germencik’te gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hanımefendi ilçemizin hak ettiği yerde olmadığını ifade etmiş. Evet maalesef Germencik hak ettiği yerde değil. Bunun sebebi de 5 yılda Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde bir çivi dahi çakılmaması, gözle görülür bir yatırımın yapılmaması ve İlçe Belediyesi olarak bizim yapacağımız yatırımlara dahi engel olması. Biz 20 yılda yapılması gereken projeleri 5 yılda gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi kendi yetki alanında olmasına rağmen yaz aylarında tatilcilerin kullandığı ana yoldaki refüjün otlarını bile biz temizledik. İlçeler Büyükşehir Belediyesinden beklediği hizmeti geçen 5 yılda görmedi. Kısacası Özlem Hanım da bu toplantıda doğruyu söylemiş. Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş. Germencik hak ettiği yerde değil ve maalesef Büyükşehir Belediyesi tarafından beklediği hizmet ilçemizle birlikte 17 ilçeye bu 5 yılda gelmedi.
 

BÜYÜKŞEHİR PROJELERİMİZE ENGEL OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hıdırbeyli Mahallemize alt yapı gerçekleştireceğiz diye malzemeler getirdi ve getirilen malzemeler çalınmış süsü verilerek başka ilçeye götürüldü. Bu olay sonrasında mahalle halkının tepkileri ile mecburen Hıdırbeyli’de alt yapı çalışması yaptılar. İlçemizde bir tek arıtma tesisi kurulmadı. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nden şikayetçiyken, 5 yılda yaptığımız hizmetleri görmezden gelen ve Germencik hak ettiği yerde değil diyen bir başkanla karşı karşıyayız. Germencik’te yapacağımız diğer projelerimiz gibi Dünya İncir Merkezi projemiz için de çalışmalar gerçekleştirdik. Maalesef bu projemiz de Büyükşehir Belediyesi tarafından engellendi. Tüm engellemelere rağmen Kent Meydanı, Belediye Hizmet Binası, Çarıklar Okuma evi ve İmam Lojmanı, Türk Burcu Yaşam Alanı, Türk Kültür Evi gibi, Üniversite Binası projelerimizin yanı sıra mahallelerimizde üst yapı parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Buna rağmen birilerinin çıkıp Germencik hak ettiği yerde değil demesi komik bir hal alıyor” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

_10b4101.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 935 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim