• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMMET AKIN: ÇERÇİOĞLU NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?
03 Ocak 2017 Salı 20:47

ÜMMET AKIN: ÇERÇİOĞLU NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Ümmet Akın ismine tahammül edemeyen Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Deve güreşi festivali ilanlarının billboardlarda sergilenmesini engelledi.

Ümmet Akın ismine tahammül edemeyen Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Deve güreşi festivali ilanlarının billboardlarda sergilenmesini engelledi. Daha önce Germencik Belediyesi’nin açılışında da açılış ilanlarının asılmasına mani olduğu gibi deve güreşi ilanlarının Aydın genelinde ki billboardlarda asılmasına da mani olmuş oldu.

Geleneksel olarak düzenlenen 69. Deve Güreşi Festivalinde tüm Aydınlılarla buluşmayı planlayan Germencik Belediyesi, Nazilli ve Aydın’ın farklı yerlerinde billboard kiraladı. Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Aydın Belediyesi adına kiralayan firma arasında yapılan sözleşmeyle (31/12/2016-06/01/2016) bir haftalık kiralama bedeli ödenerek Aydın’ın farklı noktalarında kiralanan 12 adet billboarda asılan afişler, ertesi gün firma tarafından herhangi bir açıklanma yapılmadan yerlerinden kaldırıldı.

 Başkan Akın; “Aydın Büyükşehir Belediyesiyle olan sözleşmelerini yenileyemedikleri için billboardları kaldırdıklarını ifade eden firma yetkililerine; Germencik belediyesine ait reklamlar kaldırılarak yerine farklı firmaların reklamlarının asılması firmanın yapmış olduğu sözleşmenin feshi açıklamasının inandırıcılığını ortadan kaldırdı. Sözleşmesini yenileyemediği halde firmanın neden billboardları kiraya verildiği? Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ise Germencik’in kültürüne büyük katkı sağlayan böyle bir etkinliğe nasıl olurda destek olmak yerine engel olduğunu? Bana akıl sahibi birinin açıklamasını istiyorum.” diyerek tepkisini dile getirdi.

AydınÖzel

untitled-1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim