• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMMET AKIN : ENGEL SEN OLMA!
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:33

ÜMMET AKIN : ENGEL SEN OLMA!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Engelliler Günü Mesajı yayımladı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Engelliler Günü Mesajı yayımladı.

Başkan Ümmet Akın bedensel, zihinsel eksikliklerimizi birer engel olarak değil hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görmeliyiz. Bireyler arasında ki bu farklılıkları benimseyip kabullenmeliyiz aramızdaki tüm engelleri el ele, omuz omuza aşabiliriz. Modern belediyeciliğin gereği olarak yaşadığımız dünyayı engelliler için engelsiz yaşayanların dünyasına eşdeğer hale getirmeliyiz.  Kişinin doğuştan gelen ya da sonradan edindiği engellinin gündelik, iş ve özel yaşamında olabildiğince az hissedilebilir hale geldiği bir yaşam için çabalarımız sürüyor.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Germencik Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra engellilerimiz için rahatça kullanabilecekleri rampalara sahip kaldırımlar yaptık. Yaptığımız çevre düzenlemeleri ve park-bahçe gibi sosyal aktivite alanlarında da engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk.  Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızla ailelerinin yaşamını daha kolay ve yaşanır kılmak adına gösterdiğimiz hassasiyet ve çabalarla kentimizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek amacıyla çalışmalarımıza bir gün değil yılın 365 günü devam edeceğiz.

Toplumdaki her bireyin bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşünceler içinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli vatandaşlarımızın hayat şartlarının iyileştirilmesi ve problemlerin azaltılmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim