• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMMET AKIN YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR
28 Kasım 2018 Çarşamba 15:09

ÜMMET AKIN YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın sağanak yağışa rağmen Yenipazarda ziyaretlerini sürdürdü.

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın sağanak yağışa rağmen Yenipazarda ziyaretlerini sürdürdü.

Her gün bir ilçede ziyaret gerçekleştiren Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın Yenipazarda sağanak yağışa rağmen ziyaretlerini sürdürdü. Bir gün evvel İncirliova programı akşamında ise Efeler Umurlu mahallesi ve Eğrikavak mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ardından ertesi günün sabahında Yenipazarda Vatandaşlarla bir araya geldi. Gece gündüz demeden yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Akın sağanak yağmuıra rağmen programını iptal etmeyerek Yenipazarlılarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akın Özellikle Aydın’da yaşanan su ücretlerinin fazla olması konusunda “Su Haktır Ücretsiz Olmalı” sözünü bir kez daha dile getirdi.  Hemen hemen her gittiği ilçe ve mahalle ziyaretinde Vatandaşları konu hakkında bilgilendiren Başkan Akın sözünün üstüne basarak mecliste ilk olarak bu konuyu gündeme getirerek suyu ücretsiz yapacağız. Akın “2,5 yıla yakın bir süredir saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın en çok tepki gösterdiği konunun başında Aydın’da su ücretleri geliyor. Bu anlamda da ekiplerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde 2 kişilik ailelerde 0-5 ton arası, 4 kişi ve üzerindeki ailelerde ise 0-15 ton arasında sudan ücret almayacağız. Bunun sözünü her ilçemizde ve her mahallemizde veriyoruz. Bugün hemşehrilerimize Yenipazar ziyareti gerçekleştireceğimizin sözünü vermiştik. Şiddetli yağışa rağmen burada onlarla bir araya gelmek için programımızı sürdürdük. Hemşehrilerimizin de teveccühü ile inşallah Aydınımızı birlikte yönetecek ve birlikte hizmet vereceğiz” dedi.

Başkan Akın’a ziyaretlerinde MHP İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu ve yönetimi eşlik ederken, ziyaretlerde Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek’i, pazarcı esnaflarını ve Vatandaşları ziyaret ettiler.

Haber : Merve GÜLMEZ

img-20181128-wa0031.jpgimg-20181128-wa0043.jpgimg-20181128-wa0053.jpgimg-20181128-wa0080.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim