• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VALİ HÜSEYİN AKSOY KURBANINI KIZILAY’A BAĞIŞLADI
13 Temmuz 2020 Pazartesi 23:36

VALİ HÜSEYİN AKSOY KURBANINI KIZILAY’A BAĞIŞLADI

Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, Aydın ilimize yeni tayin olan Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk dedi.

Türk Kızılay Aydın  İl Başkanı  Mesut Mezkit, Aydın ilimize yeni tayin olan Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk dedi.

Ziyarette Türk Kızılay Aydın  İl Başkanı  Mesut Mezkit, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ahmet Ünlü ve Ahmet Resul Tübcil,  Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Şahin Mezkit ve Genç Kızılay  Gönüllüsü Hava Nur Yıldız ve Aydın Kızılay  Şube Müdürü Erdal Akıl katıldı.

Aydın Kızılay Faaliyetleri hakkında etraflıca bilgi verildi. Sorunlar anlatıldı. Hedeflerimizi belirttik. Sayın Valimizin Türk Kızılay Aydın  İl Başkanlığının şeref başkanı olmasından  dolayı beklentilerimizi ifade ettik.

Ve 2020 yılı Kurban bağışı faaliyetleri  çerçevesinde kurban bağışı  talebinde    bulunduk.  Kendilerine Aydın ilimizde hayırlı hizmetler dua ve niyetimizi ilettik.

Sayın Valimiz   Hüseyin Aksoy da: " Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı’nın ziyaretinden ziyadesi  ile memnun kaldık.  Devleti temsilen Aydın Valisi olarak Türk Kızılayı’nın Onursal  başkanıyız.  Dolayısıyla  gözbebeğimiz gibi görmemiz ve kollamamız gereken bir kuruluş olan Türk Kızılay Aydın il Başkanlığı’nın her daim yanında olacağız. Destekleyeceğiz. Aydınlıların da aynı hassasiyeti gösterdiklerini öğrendim ve göstereceklerine inancım tamdır.  Bu vesile ile bu yıl da KURBANIMI AYDIN TÜRK  KIZILAY İL BAŞKANLIĞI ARACILIĞIYLA  İLE KIZILAYA VEKALETiMi  VERDIM. KURBANIMI BAĞIŞLADIM.   Dolayısıyla bütün Aydınlı hayırseverlerin de kurbanlarını  Türk Kızılay’ına bağışlamaya davet ediyorum. " dedi.

attachment1594488791951.jpg

Bu haber toplam 2416 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim