• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali KOÇAK, Mevlid Kandili'ni Unutmadı
11 Aralık 2016 Pazar 00:03

Vali KOÇAK, Mevlid Kandili'ni Unutmadı

Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK’ın Mevlid Kandili Mesajı yayımladı.

Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK’ın Mevlid Kandili Mesajı yayımladı.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa  (S.A.V)'in dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Hz. Peygamberimiz(S.A.S), Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamından insanlığa aktarmıştır.
Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in doğumunu kutlarken, aynı zamanda onun evrensel mesajlarını, iman ve ibadet hayatını, yüce ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalı, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması,  birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok gayret göstermeliyiz.                                
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Aydınlı hemşerilerim olmak üzere milletimizin ve islam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu kutlu gecede Yüce Rabbimize açılan ellerin ve yakaran dillerin, bütün İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, dünyada adalet, huzur ve barışın teminine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim