• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Ömer Faruk Koçak’ın Yılbaşı Mesajı
31 Aralık 2016 Cumartesi 23:54

Vali Ömer Faruk Koçak’ın Yılbaşı Mesajı

Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK, Yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aydın Valisi Ömer Faruk KOÇAK, Yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ömer Faruk KOÇAK şunları söyledi.

Değerli Aydınlılar,

Sevinçleri ve üzüntüleriyle 2016 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla 2017 yılına girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız 2016 yılı, dünyamızda önemli olayların yaşandığı, birçok coğrafyada kan ve gözyaşlarının döküldüğü acılarla dolu hüzünlü bir yıl olmuştur. Ortadoğu’nun kalbi Suriye’de yaşanan insanlık dramına, ülkemizle birlikte birkaç ülke hariç seyirci kalınmasının acısını yüreklerimizde taşıyoruz. Köklü bir geleneğin mensupları olan bizler, tarihten gelen sorumluluğun bilinciyle, Suriye başta olmak üzere savaş, zulüm ve baskıdan kaçan tüm mazlumlara hiç bir ayrım gözetmeden kucak açmaya devam ediyoruz.

15 Temmuz gecesi, aziz vatanımıza ve devletimize göz diken, birlik ve beraberliğimize kast eden fetö terör örgütünün hain kalkışması, aziz milletimizin basireti, cesaret ve kahramanlığıyla bertaraf edilmiş, şanlı tarihimize altın bir sayfa daha yazılmıştır.

Yine bölücü terör örgütü ve DAEŞ vb. hain terör örgütleri şehirlerimizde bombalar patlatarak silahsız askerlerimizin, polislerimizin, çoluk çocuk demeden masum insanlarımızın canına kastederek terör estirdiler. Halkımızın desteği ve güvenlik güçlerimizin gösterdiği kahramanca mücadele ile bu terör örgütleri emellerine ulaşamamışlar, kazdıkları hendeklerde, saklandıkları inlerinde imha edilmişlerdir.

Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bundan sonra da Devletimiz ve milletimiz ele ele, omuz omuza vererek her türlü terörün üstesinden gelecek, birlik ve beraberlik içerisinde, aynı bayrak altında ilelebet yaşamaya devam edecektir.

Şüphesiz ki, 2017 yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli görevler düşmektedir. Aynı ilde yaşayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğunun, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu unutmayalım.

Bununla birlikte, daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle Aydınımızın daha müreffeh, dünya ile entegre ve uluslararası cazibe merkezi olması, sesini daha gür duyurabilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Aydınlı hemşerilerimin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın, Şehitlerimizi dua ile anarken, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim