• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VATAN PARTİSİ AYDIN’DA BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
18 Şubat 2019 Pazartesi 16:52

VATAN PARTİSİ AYDIN’DA BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Vatan Partisi’nin Aydın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan’ın da katıldığı toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Vatan Partisi’nin Aydın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan’ın da katıldığı toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk sözü alan İl Başkanı Bahattin Nazlı, ‘Biz, Aydın’da Büyükşehir ve 17 ilçede seçime giren tek partiyiz.’ dedi ve ardından Cumhur ve Millet İttifaklarını eleştirdi. Bu ittifakları ‘Çatal Çıkmaz’ olarak nitelendiren Nazlı, ‘Millet İttifakı adı millet olmasına rağmen PKK’nın uzantısı HDP ile açıktan veya kapalı ittifak yaparak milleti bölen bir faaliyet içinde olan ittifaktır ve bu yüzden milleti temsil etmemektedir. Cumhur İttifakı ise cumhur, halk demektir ancak Cumhur İttifakının da izlediği siyasi ve ekonomik politikalar halkçı değildir ve Türkiye’yi çıkmaza sokmuştur’ ifadelerini kullandı.

            Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ise partisinin Aydın programını açıkladı. Başlıca meseleleri ele alan Korkmazcan, 3 ana sorunun çözümünden bahsetti;

  1. Aydın 'da Vatan Partisi iktidarında, Aydın sınırları içerisinde yer alan işgal altındaki adaları geri almak için deniz zabıta filosu oluşturacaklarını ve bu filoların direnişi ile o adalarda Yunanlıların kuzu çevirip at koşturmalarını engelleyeceklerini dile getirdi.
  2. Jeotermal konusunda ise bu enerjiyi doğru kullanmayan hangi işletme varsa, belediyenin kamuoyu gücünü kullanarak ve belediye olarak Aydın halkına öncülük ederek karşısına dikileceklerini, bu enerjinin doğru çıkarılmasının ve kullanılmasının ancak böyle sağlanacağını ifade etti.
  3. Çocukluğumuzda yayın balıklarının, yılan balıklarının, sazan balıklarının olduğu Menderes Nehri bugün ölmüş ve çevresine de kirlilik saçan bir nehir haline gelmiştir. Aydın, Denizli, Uşak ve Afyon illerini kapsayan 2015 Genel seçimlerinde projesini hazırladığımız Menderes Havzasını Temizleme projesini hayata geçireceğiz. Menderes Nehrini kimyasalların akıtıldığı, fabrika atıklarının bırakıldığı nehir olmaktan kurtaracağız.  Bu hazineyi tekrar tarıma katkı sağlar hale getireceğiz.

Ve ardından konuşmasını ‘Biz ‘Aydın’ın yönetimini Vatan Partisi’ne verin’ iddiasıyla yola çıktık. Aydın’da bunu söyleyebilen ikinci bir parti yok.’ sözleriyle tamamladı.

Haber : Helin ÖDEN

adaylariimiz-(1).jpgadaylarimiz.jpgbahattin-nazli.jpeghasan-korkmazcan.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 771 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim