• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VATAN PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR ADAYINDAN TMMOB İLE GÖRÜŞME
13 Şubat 2019 Çarşamba 10:15

VATAN PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR ADAYINDAN TMMOB İLE GÖRÜŞME

Vatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Mühendis Yalçın Büyükdağlı, TMMOB İKK tarafından TMMOB Aydın Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası k

Vatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Mühendis Yalçın Büyükdağlı, TMMOB İKK tarafından TMMOB Aydın Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası koordinasyon toplantısına davet edildi. Toplantıda Büyükdağlı, Vatan Partisi’nin belediyecilik anlayışını ve Aydın’ın sorunlarına yönelik kendisinin çözümlerini ifade etti. Toplantıya katılan oda başkanları jeotermal, şehircilik yapılanması ve şehir merkezinde yaşanan trafik sorunlarını dile getirdi. Büyükdağlı, ‘Biz Aydın için bir program ortaya atıyoruz. Bu programı biz veya başka biri uygulamış bir önemi yok. Önemli olan Aydın’ı rahata ve refaha kavuşturmaktır.’ İfadelerini kullanırken jeotermal konusunda ise jeotermalin çevreye zarar vermesinin engellenmesi için belediyenin kamuoyu oluşturma gücünü kullanacağını dile getirdi.

Mimarlarımızın şehircilik uyarılarını dinleyen Büyükdağlı, şehir merkezindeki trafik sorunu için ‘Şehir merkezinde Yeraltı Otoparkları’nın sözünü verdi.

Haber : Helin ÖDEN

vatan-partisi1.jpegvatan-partisi2.jpegvatan-partisi3.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim