• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZ'DAN KEMERİN SES GETİRSİN KAMPANYASINA DESTEK
11 Ağustos 2019 Pazar 15:55

YAVUZ'DAN KEMERİN SES GETİRSİN KAMPANYASINA DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, trafik güvenliği konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 09-31 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik "Kemerin Ses Getirsin" sloganıyla başlatıla

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, trafik güvenliği konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 09-31 Ağustos tarihleri arasında çocuklara yönelik "Kemerin Ses Getirsin" sloganıyla başlatılan kampanyaya bir destek te Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’dan geldi.

Kendine ait sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile kampanyaya destek veren Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, yayınladığı video da ‘’İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun başlatmış olduğu Kemerin Ses Getirsin kampanyasına Aydın Milletvekili Metin Yavuz olarak bende destek veriyorum. Mübarek Kurban bayramımızın arifesinde tüm hemşehrilerime de buradan bir kez daha seslenmek istiyorum. Sevdiklerimize sağ salim kavuşabilmek için sizin de kemerinizden ses gelsin. Hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyor, esenlikler diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

img_9306-1140x570.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim