• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yer Aldığı Proje Desteklenmeye Değer Bulundu
22 Mayıs 2020 Cuma 08:00

Yer Aldığı Proje Desteklenmeye Değer Bulundu

ADÜ ve Nazilli Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırlamış oldukları; TÜBİTAK 2019/1 yılı, 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında sunulan ‘Özel Yetenekli Çocukların Eğitiminde Disiplinler Arası Yaklaşımlar-BiFemaa’ başlı

ADÜ ve Nazilli Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırlamış oldukları; TÜBİTAK 2019/1 yılı, 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında sunulan ‘Özel Yetenekli Çocukların Eğitiminde Disiplinler Arası Yaklaşımlar-BiFemaa’ başlıklı proje desteklenmeye değer bulundu.

Yürütücülüğünü Nazilli BİLSEM Matematik Öğretmeni Uzm. Ömer Ürün’ün üstlendiği projede, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hilal Aktamış, Doç. Dr. Ersen Yazıcı, Doç. Dr. Ahmet Bildiren, Dr. Öğr. Üyesi Taner Arabacıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özen Ünal Uzman/Araştırmacı, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan 22 akademisyen eğitmen olarak görev aldı.

Proje kapsamında Türkiye genelinde faaliyet gösteren BİLSEM'lerde görev yapan matematik, fen bilgisi ve bilişim teknolojileri öğretmenlerinin her birinden 12 kişi olmak üzere toplam 36 öğretmene yönelik hem kendi alanlarına özgü hem de disiplinler arası yaklaşımı temel alan eğitimler planlanmakta.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://nazillibilsem.meb.k12.tr/icerikler/bifema_8434057.html adresinden ulaşılabilir.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim