• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN ZEYTİNYAĞI TANITILACAK
19 Şubat 2020 Çarşamba 11:16

AYDIN ZEYTİNYAĞI TANITILACAK

AYDIN ZEYTİNYAĞI TADIM VE TANITIM FAALİYETİ “22-23 ŞUBAT 2020 ” TARİHLERİNDE “GAZİANTEP PRIMEMALL AVM’DE” GERÇEKLEŞECEK

AYDIN ZEYTİNYAĞI TADIM VE TANITIM FAALİYETİ “22-23 ŞUBAT 2020 ” TARİHLERİNDE  “GAZİANTEP PRIMEMALL AVM’DE” GERÇEKLEŞECEK

Aydın Ticaret Borsası tarafından 2015-2017 yılları arasında, İstanbul Ticaret Borsası, Ege Zeytin Zeytinyağı ihracatçıları Birliği,  Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ile AYTB Laboratuvarları A.Ş. ortaklığında KOSGEB  tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması” projesi kapsamında, zeytinyağı tadım ve tanıtım etkinlikleri  24 aylık süreçte  20 il de başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti.  

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Aydın Ticaret Borsası olarak kaliteli zeytinyağı konusunda ki hassasiyetimiz ve bir önceki projemizden aldığımız olumlu tepkiler sebebiyle, tadım ve tanıtım  yapılmayan  İstanbul (Avrupa), Eşkişehir, Kastomonu, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, İstanbul (Anadolu) ve Rize olmak üzere 10 ilimizde daha tadım ve tanıtım yapılmasını planladık. Ikinci etap tadım ve tanıtım etkinliğimiz çerçevesinde,  başladığımız etkinliklerimiz  İstanbul (Avrupa), Eskişehir, Kastamonu, Adana, Kahramanmaraş ve Rize’de yoğun katılımlarla gerçekleştirdik.

22-23 Şubat 2020  tarihlerinde  Gaziantep Primemall Avm’de  Zeytinyağı tadım ve tanıtım etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığından onaylı ve Uluslararası Zeytin  Konseyinden (International Olive Council / IOC) akredite olan tadım uzmanlarımız tüketicilere “doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiği” tadım yaptırılarak anlatacaklar. Tüketiciler,  kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebileceklerini öğrenerek, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilenecekler.  Bu sayede tadım kriterlerine gore üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya ve kişi başı düşen iç tüketim miktarının artmasına katkıda bulunulacaktır.

Doğru zeytinyağının nasıl olması gerektiğini öğrenmek isteyen herkesi 22-23 Şubat 2020  tarihlerinde Gaziantep Primemall Avm’ye bekliyoruz. İfadelerini kullandı 

aydin-zeytinyagi-gaziantepte-tanitilacak.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2384 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim