• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKAN PAKDEMİRLİ KURU İNCİR REKOLTESİ’Nİ AYDIN TİCARET BORSASI’NDA AÇIKLAYACAK
05 Eylül 2020 Cumartesi 22:23

BAKAN PAKDEMİRLİ KURU İNCİR REKOLTESİ’Nİ AYDIN TİCARET BORSASI’NDA AÇIKLAYACAK

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, incirin başkenti olarak bilinen Aydın’da kuru incir rekoltesini açıklayacak.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli,  incirin başkenti olarak bilinen Aydın’da kuru incir rekoltesini açıklayacak.

Ak Parti Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ın geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi Aydın’a davet etmesi üzerine Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Pakdemirli’nin kuru incir rekoltesini açıklaması bekleniyor.

Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen Güney Ege’nin ilk güdümlü projesi Aydın Yenilenebilir Enerji Kaynaklı Soğuk Hava Deposu’nu ziyaret edecek olan Bakan,  Aydın İnciri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak.

Aydın Yenilenebilir Enerji Kaynaklı Soğuk Hava Deposu’nun tamamlanmasına az bir süre kala yerinde incelemeler yapacak olan Pakdemirli, kuru incir rekoltesini açıklayacak.

Pakdemirli’nin Aydın’a gerçekleştirecek olduğu ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, bu önemli ziyareti heyecanla beklediklerini ve kendilerine şimdiden teşekkür ettiklerini belirtti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Sayın Bakanımız Pakdemirli’nin Aydın’a gelecek olması ve beraberinde Aydın Yenilenebilir Enerji Kaynaklı Soğuk Hava Deposu’nda kuru incir rekoltesini açıklayacak olması bizleri sevindirdi” dedi.

aydin-ticaret-borsasi--tarim-bakani-bekir-pakdemirli-aydin-ziyareti.jpg

Bu haber toplam 9164 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim