• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SANAYİ İL MÜDÜRÜ AHMET BAYRAMER, TİCARET BORSASI’NA ZİYARETTE BULUNDU
06 Şubat 2021 Cumartesi 17:34

SANAYİ İL MÜDÜRÜ AHMET BAYRAMER, TİCARET BORSASI’NA ZİYARETTE BULUNDU

Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, Aydın Ticaret Borsası’na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, Aydın Ticaret Borsası’na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Bayramer,  Aydın Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın Ticaret Borsası’na gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’i, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz karşıladı.

Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’in gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,   Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Bayramer’e yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,  gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası hizmet standartları ve faaliyetleri hakkında Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’e bilgilendirmede bulundu. İlimizin kalkınması ve markalaşması adına kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışılmasının önemli olduğunu ifade eden Çondur,  ortak çalışma alanlarında her konuda fikir alışverişinde bulunmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretin ardından Aydın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer’e Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel Aydın İnciri ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur plaket takdim etti.

aydin-sanayi-ve-teknoloji-il-muduru-ahmet-bayramer,-aydin-tb-ziyareti-(1).jpg

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim