• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torbalı Belediyesi online YKS konferansı
19 Haziran 2020 Cuma 08:00

Torbalı Belediyesi online YKS konferansı

Torbalı Belediyesi, önümüzdeki hafta sonu üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için özel bir program hazırladı.

Torbalı Belediyesi, önümüzdeki hafta sonu üniversite sınavına girecek olan öğrenciler için özel bir program hazırladı.

Senin Tercihin Senin Geleceğin” konulu online programa Eğitimci ve Yazar, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih Programı Yapımcısı ve Sunucusu Sadık Gültekin katılacak

Torbalı Belediyesi pandemide de öğrencileri unutmadı

Sadık Gültekin Torbalılı öğrencilere rehber olacak

Her sınav ve tercih dönemi ile öncesinde öğrencilere kariyerleri yolunda doğru adımlar atmalarını sağlamak için sorumluluk üstlenen Torbalı Belediyesi, özel bir çalışma daha gerçekleştirecek. Yakın Doğu Üniversitesi işbirliğiyle Torbalı Belediyesi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halk sağlığını tehdit eden Covid-19 salgını nedeniyle 27-28 Haziran’da yapılacağı açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)'na girecek öğrenciler için yarın saat 20.00’da kariyer planlamaları, üniversite ve bölüm seçimleri için internet üzerinden yayın gerçekleştirecek. Burak Akkol’un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek “Senin Tercihin Senin Geleceğin” konulu online programa Eğitimci ve Yazar, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih Programı Yapımcısı ve Sunucusu Sadık Gültekin katılacak. Video,  belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından naklen yayınlanacak.

SADIK GÜLTEKİN REHBERLİK EDECEK

Ekim ayında lise son sınıf öğrencilerine yönelik 25 üniversitenin katılımıyla Torbalı’da bir ilke imza atarak ‘Kariyer Günleri’ düzenleyen, ardından ücretsiz deneme sınavı gerçekleştiren ve yine üniversite adayı öğrenciler için ‘Kariyer Söyleşileri’ düzenleyen Torbalı Belediyesi, sınava girecek olan öğrenciler için bu kez pandemi şartlarında bir program hazırladı. Normal şartlarda önemli akademisyenlerin katılımı ile mayıs ayında özel bir program hazırlamak isteyen ancak pandemi nedeniyle iptal edilen bu program şimdi online gerçekleşecek. Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan NTV’de yayınlanan Doğru Tercih Programı Yapımcısı ve Sunucusu Sadık Gültekin, video konferans ile Torbalılı öğrencilere seslenecek. Gültekin, sınav kaygısından, kariyer planlamalarına kadar birçok konuda Burak Akkol’un sorularını yanıtlayacak.

UYGUR’DAN BAŞARI MESEAJI

Doğru tercihin, doğru bir geleceği inşa edeceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Belediye olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gönül isterdi ki pandemi şartları olmasaydı ve onlar için çok daha kapsayıcı bir çalışma yapabilseydik. Şimdi video konferans yöntemiyle bir program hazırladık. Öğrencilerimiz yetenekleri ve hayalleri doğrultusunda istedikleri bölümlerde okuyarak hem topluma hem kendilerine faydalı olacaktır. Bize de bu aşamada üzerimize ne düşüyorsa onlar için yapmaya hazırız. Bu hafta LGS, önümüzdeki hafta ise YKS’ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 31149 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim