• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2018’in Dört Gözle Bekleneni: Gizem ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği!
17 Ekim 2018 Çarşamba 12:00

2018’in Dört Gözle Bekleneni: Gizem ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği!

KizlarSoruyor tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre:2018’in dört gözle bekleneni: Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği!KizlarSoruyor tarafından hazırlanan ‘Anne baba olmaya hazırlanan bu ünlü çiftlerden hangisinin bebeği en çok merakla be

KizlarSoruyor tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre:

 

2018’in dört gözle bekleneni: Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği!

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan ‘Anne baba olmaya hazırlanan bu ünlü çiftlerden hangisinin bebeği en çok merakla bekleniyor?’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketlerine devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sizce en çok hangi çiftin bebeği merakla bekleniyor?’ sorusu soruldu.

 

Ankette oyların yüzde 51’ini alan Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği seçeneği açık ara birinci oldu. Eğlenceli düğünleriyle hatırlanan Azra Akın ve Atakan Koru’nun bebekleri yüzde 22 oy oranıyla ikinci olurken Alişan ve Buse Varol çifti yüzde 17 oy oranı ile onları takip etti. Yüzde 10 oy alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti ise dördüncü oldu.

 

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi; kızların yüzde 50’si, erkeklerin ise yüzde 52’si tercihini Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinden yana kullandı.

 

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1539701015_gizem_hatipo__lu.jpg1539701015_gizem_hatipo__lu_2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim