• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“A Ticket For Your Future” Programının 2’nci Etabı İçin Başvuru Süreci Başladı
20 Şubat 2019 Çarşamba 12:27

“A Ticket For Your Future” Programının 2’nci Etabı İçin Başvuru Süreci Başladı

Arçelik, dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitim gören Türk öğrencileri, ülkemize geri kazandırma hedefiyle geçtiğimiz yıl başlattığı “A Ticket For Your Future” Programını 2’nci kezhayata geçiriyor.

Arçelik, dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitim gören Türk öğrencileri, ülkemize geri kazandırma hedefiyle geçtiğimiz yıl başlattığı “A Ticket For Your Future” Programını 2’nci kezhayata geçiriyor. 16 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Arçelik’in yeni nesil Ar-Ge Merkezi Garage’da düzenlenecek program için 1 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

 

Arçelik, yurt dışında öğrenim gören Türk öğrencilere Türkiye’nin inovasyon ve yaratıcılık potansiyeline katkıda bulunmaları için imkan yaratmaya devam ediyor. Yaz döneminde 2’nci kez düzenlenecek “A Ticket For Your Future” programı için başvurular alınmaya başlandı. 1 Nisan’a kadar devam edecek başvuru sürecinin ardından yapılan değerlendirme sonrasında dünyanın dört bir yanında, mühendislik ve teknoloji bölümlerinden son sınıf ve lisansüstü seviyesinden okuyan Türk öğrenciler, 16 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek “A Ticket For Your Future” Programına davet edilecek. Programa katılan öğrenciler Arçelik’in yeni nesil Ar-Ge Merkezi Garage’da alanında uzman liderlerle tanışıp yeni fikir ve projeler geliştirecek.

 

Geçtiğimiz yıl başlatılan program ile Arçelik, yurt dışında okuyan 26 Türk öğrenciyi ağırlamış, öğrencilerden 3’ü Türkiye’ye geri dönerek Arçelik’in Üretim, Dijital Dönüşüm ve Tüketici Eğitimleri gibi ekiplerinde işe başlamıştı. Programın bu yılki hedefi; daha çok yeteneği Arçelik’e ve Türkiye’ye kazandırmak olacak.

 

Haber : Helin ÖDEN

1550652907_a_ticket_for_your_future.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim