• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADIM ATARAK 125 BEBEĞİN SAĞLIKLI GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ
31 Ekim 2018 Çarşamba 13:45

ADIM ATARAK 125 BEBEĞİN SAĞLIKLI GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

“Cerebral Palsy Türkiye “Bir Adımla Büyüsün” Projesi ile Adım Adım’daTürkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye, Adım Adım platformu dahilinde engelli olma riski taşıyan bebeklerin engelli olma riskini azaltmak için 11 Kasım Pazar günügerçekl

“Cerebral Palsy Türkiye “Bir Adımla Büyüsün” Projesi ile Adım Adım’da

 

 

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye, Adım Adım platformu dahilinde engelli olma riski taşıyan bebeklerin engelli olma riskini azaltmak için 11 Kasım Pazar günügerçekleşecek Vodafone 40. İstanbul Maratonunda yerini alıyor.

 

 

Cerebral Palsy, gelişimini tamamlamamış beynin doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasında meydana gelebilecek, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellik durumu olarak karşımıza çıkıyor. Hasar görmüş beyne erken müdahale ve hayat boyu rehabilitasyon uygulaması ile bebeklerde olumlu gelişmeler sağlanıyor.

 

Cerebral Palsy’li çocuk ve erişkinlerine teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayan ve Cerebral Palsy farkındalığı için birçok etkinlik düzenleyen Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye, Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na “Bir Adımla Büyüsün” Projesi ile katılarak engelli olma riski taşıyan 125 bebeğe ulaşmayı hedefliyor.

 

Vodafone 40. İstanbul Maratonu kapsamında İstanbul-2018-Cerebral Palsy Türkiye (TSÇV)-Bir Adımla Büyüsün Projesi’ne destek vererek riskli bebeklerin sağlıklı bireyler olarak hayata devam etmelerine destek olun.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540971485_mustafa_kemal_mor.jpg1540971485_omer_ali_onder_2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim