• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AGS Akın Yangın Nazilli Şubesi Açıldı
09 Ocak 2018 Salı 14:35

AGS Akın Yangın Nazilli Şubesi Açıldı

AGS AKIN Yangın Söndürme Cihazları Nazilli Şubesi görkemli bir törenle açıldı.

 

AGS AKIN Yangın Söndürme Cihazları Nazilli Şubesi görkemli bir törenle açıldı.

Nazilli Şirinevler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan AGS Akın Yangın Güvenlik Sistemleri Nazilli Şubesinin açılışında vatandaşlara yönelik Lokma Hayrı da yapıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK’ın açılışını gerçekleştirdiği törende konuşan Başkan ALICIK, İşyeri sahipleri bizim arkadaşımız, dostumuz Nazilli’ye şube açtıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Nazilli’mize İstihdam sağlayan İş yeri Sahiplerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi.

AGS AKIN Yangın Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Kurumsal bir firmayız, Nazilli’ye Aydından servis araçlarımız ile hizmet veriyorduk ancak o kadar çok yoğun talep var ki artık Şube açmanın zamanı geldi. Ege Bölgesinin En büyük firmasıyız. Türkiye de ilk 5’te yer alıyoruz. Adana’da tesisimiz var ayrıca İstanbul’da İhracat İthalat işlerine bakan bir şubemiz daha var. Çok sayıda Bayi ile hizmet vermekteyiz dedi.

AGS AKIN Yangın Güvenlik Sistemleri Nazilli Şube Müdürü Murat KARACA ise AGS AKIN Yangın Söndürme Cihazları olarak Nazilli’de çalışmalarımıza devam ediyorduk ancak Nazilli öyle bir şehir ki Yangın Söndürme Cihazları konusunda çok yoğun talepler aldık. Nazilli deki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için Nazilli Şubesini açma kararını aldık. Nazilli bizim için önemli çünkü Türkiye’nin birçok yerine hizmet veren bir firma olarak Aydın Firmasıyız. Tüm dostlarımızı da kahve içmeye bekleriz dedi.

AGS AKIN Yangın Güvenlik Sistemleri Nazilli İşletme Müdürü Osman KARABULUT ise Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Nazillili hemşerilerimize de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz, Nazilli’de güvenilir, yetkili, belgeli hizmeti doruklara ulaştırmanın zevkini yaşayacağız.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK’ın teşrifleriyle açılan AGS AKIN Yangın Söndürme Cihazları Nazilli Şubesine AydınÖzel Medya Grubu olarak hayırlı olsun diyoruz.

Haber : Adnan AYTAŞKIN

Fotoğraf : Fitnat Büşra GÜNEY

 

_dsc6508.jpg

_dsc6519.jpg

_dsc6529.jpg

_dsc6534.jpg

_dsc6539.jpg

_dsc6543.jpg

_dsc6545.jpg

_dsc6547.jpg

_dsc6552-001.jpg

_dsc6557.jpg

_dsc6565.jpg

_dsc6571.jpg

_dsc6596-002.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7065 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim