• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALBARAKA TÜRK, ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
11 Aralık 2016 Pazar 20:35

ALBARAKA TÜRK, ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bankacılık Teknolojisi Ödülleri (Banking Technology Awards) Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bankacılık Teknolojisi Ödülleri (Banking Technology Awards) Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Albaraka Türk Katılım Bankası, bankacılık sektöründeki inovatif ve başarılı işlerin ödüllendirildiği Bankacılık Teknoloji Ödülleri’nde alBatros projesi ile "Bireysel Bankacılıkta En İyi Teknoloji Kullanımı" ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye’nin ilk katılım bankası olan Albaraka Türk, “Banking Technology Awards” ödül töreninde, alBatros (Yeni Ana Bankacılık Sistemi) projesi ile "Bireysel Bankacılıkta En İyi Teknoloji Kullanımı" ödülünün sahibi oldu. Bu yıl 17.’si Londra’da gerçekleşen ödül töreni, dünyada finansal teknoloji sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri kabul ediliyor. Bir çok global bankanın büyük projelerinin yarıştığı kategoride alBatros projesi tek kazanan oldu.

 

alBatros projesi kapsamında kanallar tarafındaki ürün ve hizmet çeşitliliğini üst düzeye getiren Albaraka Türk, internet bankacılığı, ATM, mobil şube, çağrı merkezi fonksiyonlarını geliştirdi. Tüm kanallarda aynı anda bir gecede hayata geçirilen proje, aynı zamanda Türkiye’de bu ölçekte gerçekleşen en büyük dönüşüm projelerinden birisi oldu.

 

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku “alBatros projesi ile teknoloji altyapımızı bankanın ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden tasarladık ve “Dünyanın En İyi Katılım Bankası Olma” hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz proje ile bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Albaraka Türk’ün teknoloji kullanımıyla da ön plana çıkmasını hedeflediğini belirten Utku, “bu ödül aynı zamanda müşterilerimize en iyi bankacılık deneyimini sunmak için gösterdiğimiz çabanın bir sonucudur” dedi.

AydınÖzel

1481297070_albaraka_t__rk____genel_m__d__r_melik__ah_utku.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4845 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim