• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alıcık Morgi Döner Salonunun Açılışını Yaptı
29 Aralık 2016 Perşembe 16:35

Alıcık Morgi Döner Salonunun Açılışını Yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Morgi Döner Salonunun açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Morgi Döner Salonunun açılış törenine katıldı. Asıl merkezi Ankara’da olan Morgi Döner Salonu düzenlenen törenle Uzun Çarşıda hizmete başladı.

Merkezi Ankara’da olan ve şubelerinden birini Nazilli’de açan Morgi döner salonunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı. Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda davetli katıldı. Uzun çarşıda hizmet verecek olan Morgi Döner Salonunun Nazilli’ye ve Morgi Gıda Limited Şirketine hayırlı olmasını dileyen Başkan Haluk Alıcık; “Nazilli’de yeni iş yerlerinin açılması beni ve Nazilli halkını memnun ediyor. Nazilli’mizde açılan tüm yeni iş yerlerinin açılışlarına katılarak destek vermeye çalışıyorum. Bu iş yerimizin de Nazilli’ye hayırlı olmasını diliyor Morgi Gıda Limited Şirketine bol kazançlar diliyorum” dedi.

Açılış gününe özel fiyatların sunulduğu törende Morgi Gıda Limited Şirketi yetkilisi yıllardır Ankara’da verdikleri kaliteli hizmetin aynısını Nazilli’de de sunacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Odun ateşinde pişirdiğimiz değişik döner çeşitlerimiz ile Nazilli halkına özel tatlar sunacağız. Burada olmaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Okunan açılış duasının ardından açılış kurdelesini kesen Haluk Alıcık salonu gezerek ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

AydınÖzel

dsc_6324.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1860 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim