• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALICIK, Üç Kardeşler Oto Yıkama'yı Açtı
31 Aralık 2016 Cumartesi 22:18

ALICIK, Üç Kardeşler Oto Yıkama'yı Açtı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Sanayi Sitesi 172 sokakta hizmete giren Üç Kardeşler Oto Yıkama Servisinin açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Sanayi Sitesi 172 sokakta hizmete giren Üç Kardeşler Oto Yıkama Servisinin açılış törenine katıldı.

Üç Kardeşler Oto Yıkama Servisi yeni sanayi sitesi 172 sokakta düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Düzenlenen törene Nazilli Belediye Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı. İşletmeciliğini Murat Özbalıkçı, Ercan Avcıoğlu ve Mustafa Yurdakul’un yapacakları Oto Yıkama Servisinin açılışında hayırlı olsun dilekleri ile işyerinin bol kazanç getirmesini, işsizlere istihdam sağlamasını temenni etti. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu işletmenin kardeşlerimize ailelerine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum. Her şeyden önce de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman her iş yeri açılışında vurguladığım ve üstüne bizzat basarak belirttiğim bir cümlem var. Nazilli’de iş ve aş derdine çare olan her kesin sonuna kadar destekçisiyiz." dedi.

Başkan Alıcık konuşmasının ardından okunan açılış duası ile birlikte Üç Kardeşler Oto Yıkama Servisi’nin kurdelesini Murat Özbalıkçı, Ercan Avcıoğlu ve Mustafa Yurdakul eşliğinde kesti. Açılış töreninin gerçekleşmesinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, törene katılan davetliler ve Yeni sanayi esnafı ile sohbet etti. 

AydınÖzel

dsc_6376.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim