• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALIŞVERİŞİN GÜVENLİ ADRESİ NAZİLLİ PAZARI
18 Haziran 2020 Perşembe 21:30

ALIŞVERİŞİN GÜVENLİ ADRESİ NAZİLLİ PAZARI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mobil ofis aracı ile Nazilli Pazarı’nı ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mobil ofis aracı ile Nazilli Pazarı’nı ziyaret etti.

Normalleşme sürecinin ardından kapılarını yeniden müşterilerine açan pazarda incelemelerde bulunan Başkan Ömer Günel, “Kentimize gelen misafirlerimizin burada gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için gerekli olan her türlü önlemi aldık” dedi.

Davutlar yolu üzerinde kurulan Nazilli Pazarı, 1 Haziran’da başlayan normalleşme sürecinin ardından kapılarını müşterilerine yeniden açtı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise kente gelen yerli ve yabancı turistlerin alışveriş yapmak için sıklıkla uğradığı pazarı ziyaret etti. Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Ömer Günel, ARYA A.Ş’nin pazarda yaptığı çatı ve pergole çalışmalarını da inceledi.

“KÖŞE BUCAK DEZENFEKTE EDİLDİ”

Nazilli Pazarı’nın açılmadan önce Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından köşe bucak dezenfekte edildiğini belirten Belediye Başkanı Ömer Günel, “Burası bizim en önemli semt pazarlarımızdan birisi. Koronavirüs nedeniyle yaklaşık 2 ay kapalı kalan pazar, geçtiğimiz haftalarda yeniden kuruldu. Kuşadası Belediyesi olarak buraya gelen müşterilerin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için gerekli olan her türlü önlemi aldık. Esnafa, Ada Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında faaliyet gösteren Emek Atölyeleri’nde ürettiğimiz yüz maskelerinden de dağıttık. Ayrıca ARYA AŞ.’nin yaptığı çatı yenileme ve pergole çalışmaları da bitti” diye konuştu.

1605nazillipazar02.jpg

Bu haber toplam 3479 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim