• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ameliyatsız Estetik Dokunuşlara Yeni Bir Yorum Getirdi
16 Ekim 2018 Salı 13:55

Ameliyatsız Estetik Dokunuşlara Yeni Bir Yorum Getirdi

MD Codes ile ifade tasarımı, ameliyatsız estetik dokunuşlara yeni bir yorum getirdiKişinin ihtiyaç ve isteği doğrultusunda ‘daha çekici’, ‘daha dinç’, ‘daha yumuşak’ ya da olduğundan ‘daha genç’ görünmesine olanak sağlayan MD Codes uygulaması, estetik müd

MD Codes ile ifade tasarımı, ameliyatsız estetik dokunuşlara yeni bir yorum getirdi

Kişinin ihtiyaç ve isteği doğrultusunda ‘daha çekici’, ‘daha dinç’, ‘daha yumuşak’ ya da olduğundan ‘daha genç’ görünmesine olanak sağlayan MD Codes uygulaması, estetik müdahalelere yeni bir yorum getirdi. Yüz bölgesinde istenilen ifadeyi oluşturmak için istenilen hedefe göre farklı noktalara küçük bir dokunuş içeren MD Codes, bütüncül bir yaklaşım sergileyerek kişiye yeniden ifade tasarlıyor.

 

MD Codes’u keşfederek dünya literatüründe yer almayı başaran ünlü Brezilyalı doktor, Dr. Mauricio de Maio, 2010 yılından bu yana üzerinde çalıştığı uygulamayı şöyle anlattı: “Herşey dolgularla 8 noktada yüz gerdirme ile başladı. Aradan geçen zaman içinde bütün yüzü deşifre etmiş oldum. Yüzde ifadeyi değiştiren 60’tan fazla nokta var. Bu noktalara küçük bir dokunuş yaptığınızda tüm yüzün ifadesini yeniden tasarlayabiliyorsunuz. MD Codes temelde, hyaluronik asit ve botulinum toksin ile birlikte ve kişilerin duygusal ihtiyaçlarını ön plana çıkartarak bir tedavi planını uygulamayı öngörüyor. Birbirinden ayrı enjeksiyon lokasyonları olan MD Codes, daha az yorgun görünmek isteyenlerde faklı, daha çekici ya da daha az kızgın görünmek isteyenlerde farklı noktalara karşılık geliyor.

 

İnce dudaklar, geriye çekilmiş bir çene, düşük kaşlar tercih edilmiyor

Pozitif yaşlanma için de sıklıkla tercih edilen MD Codes uygulaması ile kişi, ameliyatsız 10 yaşa kadar gençleşebiliyor.Genç ve çekici görünmek isteyenler için ince dudaklar, geriye çekilmiş bir çene ve düşük kaşların tercih edilmediğini vurgulayan Dr. Mauricio de Maio, MD Codes uygulamasının kalıcılığının kişinin metabolizma hızına ve yaşına göre değiştiğinin altını çiziyor.

Dr. Maio: “İşlemin kalıcılığı metabolizmaya bağlı. Çünkü hyaluronik asidi vücut parçalıyor. Bunun yanı sıra sigara içmek, stres altında olmak ve metabolizmayı hızlandırabilecek diğer etkenler de kalıcılığı olumsuz etkiliyor. Ancak etki, yüzün her noktasında aynı anda kaybolmuyor. Bazı alanlarda etkiler diğer alanlara göre daha kısa oluyor. Bu nedenle yaşa göre değişse de 1-2 yılda bir yeniden küçük bir dokunuş yapılmasında fayda var.”

 

Gözaltı torbalarına MD Codes ile çözüm bulun

Gözaltı torbalarının kişide daha yorgun ve yaşlı bir ifade oluşturduğunu belirten Dr. Maio, yüzün en önemli bölgesinin gözler olduğunu da vurguluyor. Olduğundan daha yaşlı görünen ya da göründüğünü düşünen kişilerin vakit kaybetmeden bir uzman görüşü almasını öneren Dr. Maio, gözler ve çenede etkili sonuçlar alabildiklerini belirtiyor: “Bir plastik cerrah olarak söyleyebilirim ki yüzde çok önemli bir alan var; gözler. Gözaltı torbalı bugün MD kodları kullanarak gerçekten tedavi edebileceğimiz bir şey. Çene hattının belirginleştirilmesi ile yüz ovalinin sağlanması ve sarkıklık için bile artık etkili uygulamalar yapabiliyoruz.”

Haber : Merve GÜLMEZ

1539680397_dsc_0094.jpg1539680406_3-(1).jpg1539680410_img_4075.jpg1539680413_img_4189.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim