• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aşkı Anlatmanın En Doyurucu Yolu Domino’s Pizza’dan Geçer
12 Şubat 2019 Salı 12:03

Aşkı Anlatmanın En Doyurucu Yolu Domino’s Pizza’dan Geçer

Domino’s Pizza, bir Sevgililer Günü klasiğine dönüşen Kalp Pizza kampanyasıyla, sevenlere bu yıl da hoş bir sürpriz fırsatı sunuyor. 14 Şubat’ta iki adet orta boy Kalp Pizza sipariş verenler, bir tanesi için yalnızca 17 TL ödüyor. SevgilisininDomino’s Piz

Domino’s Pizza, bir Sevgililer Günü klasiğine dönüşen Kalp Pizza kampanyasıyla, sevenlere bu yıl da hoş bir sürpriz fırsatı sunuyor. 14 Şubat’ta iki adet orta boy Kalp Pizza sipariş verenler, bir tanesi için yalnızca 17 TL ödüyor. SevgilisininDomino’s Pizza’ya asla “hayır” diyemeyeceğini bilenler, 17+17 kampanyasıyla aşklarına benzersiz bir lezzet katıyor.

 

 

 

Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizza, bu yıl da 17+17 kampanyasıyla aşıkların yüzünü güldürüyor. 14 Şubat’ta aynı anda iki Kalp Pizza söyleyenler, kampanyadan yararlanarak, tanesine yalnızca 17 TL ödüyor.

 

Kalbe giden yolun Domino’s Pizza’dan geçtiğini bilen sevgililer, Kalp Pizzalarına en hızlı şekilde ulaşmak için www.dominos.com.tr ’den veya Domino’s Pizza mobil uygulamalarından Tek Tıkla Sipariş verebiliyor. Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt alıp siparişlerinin durumunu cep telefonundan canlı takip edebiliyor. Sevgililer Günü’nde hem kalplerde hem de damaklarda unutulmaz bir tat bırakmak isteyenler pizza siparişlerini Domino’s’tan veriyor. Domino’s, bugüne özel kalp pizzası ile aşkı ve lezzeti kapınıza getiriyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1549960500_domino_spizza_kalp_pizza.jpg1549960501_domino_s_pizza_kalp_pizza.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 967 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim