• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASKi HİZMETLERİ İNTERNETE TAŞINDI
20 Nisan 2020 Pazartesi 22:45

ASKi HİZMETLERİ İNTERNETE TAŞINDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı bir önlem daha aldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı bir önlem daha aldı

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgına karşı virüsün görüldüğü ilk andan itibaren tedbirleri en üst seviyede uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu önlemlere bir yenisini daha ekledi. Artık ASKİ'nin yeni abonelik alma, abonelik değişikliği, abonelik kapama ve ödeme sorgulama hizmetleri internet üzerinden online olarak yapılabilecek.

Vatandaşların evde kalmaları ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları için  çok sayıda önlem alan ve bunları 7 gün 24 saat uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun “Evde kal, sağlıklı kal” çağrısı kapsamında ASKİ Genel Müdürlüğü'nün abonelikle ilgili iş ve işlemlerini online platforma taşıdı.

Hizmete açılan online işlemler platformuyla vatandaşlar ASKİ şubelerine gitmeden www.aydinaski.gov.tr üzerinden abonelik işlemlerini yapabilecekler. Vatandaşların online işlemler platformuna girerek evlerinden çıkmadan yeni abonelik alma, abonelik değişikliği, abonelik kapama ve ödeme sorgulama gibi hizmetleri gerçekleştirebilmesi sağlandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, salgının yayılmasının önlenmesi için sosyal izolasyonun önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Çerçioğlu, vatandaşların su aboneliğiyle ilgili işlemlerini şubelere gitmelerine gerek kalmadan yapabilecek olmalarının virüsün yayılmasının önüne geçebilmek için atılan adımlardan olduğunu belirtti.

aski-online-islem-(1).jpg

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim