• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATB’DA TRIZ EĞİTİMİ VERİLDİ
04 Kasım 2019 Pazartesi 20:44

ATB’DA TRIZ EĞİTİMİ VERİLDİ

Aydın Ticaret Borsası personeli ve üyelerine yönelik “Sistematik Yaratıcı, İnovatif, Problem Çözme Yaklaşımı (TRIZ) Eğitimi ” Aydın Ticaret Borsasında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası personeli ve üyelerine yönelik “Sistematik Yaratıcı, İnovatif, Problem Çözme Yaklaşımı (TRIZ) Eğitimi ” Aydın Ticaret Borsasında gerçekleştirildi.

Bir gün süren eğitimde,  Denizli ABİGEM eğitmeni Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu tarafından; Hızlı ve Bilimsel Yaratıcı Düşünme, İnovasyon Yapma ve Problem Çözme Teknikleri, Geleneksel Teknikler:  Beyin Fırtınası, Zihin Haritası, 5N 3K, Balık Kılçığı, Kök Neden Analizi, Bilimsel ve Sistematik Hızlı Problem Çözme Tekniği: TRIZ, TRIZ ile Yaratıcı ve İnovativ Düşünme ve Problem Çözümleri, Hızlı Pazarlama ve Satış Çözümleri İçin TRIZ, İşletme Yönetimi İlintili Problem Çözümlerinde TRIZ, İşletmelerde Pratik Uygulamalar başlıkları altında anlatım gerçekleştirildi. 

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Borsamız da gerçekleştirilen “Sistematik Yaratıcı, İnovatif, Problem Çözme Yaklaşımı (TRIZ) Eğitimi”ne katılım sağlayan Borsamız üyelerine, personeline ve Denizli ABİGEM eğitmeni Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

dsc05002-(1280x718).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim