• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın’da Jeneratörde Güven ve Kalitenin Adresi Makjen Makina
04 Nisan 2017 Salı 14:34

Aydın’da Jeneratörde Güven ve Kalitenin Adresi Makjen Makina

Aydın’da geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Makjen Makina, kısa sürede ortaya koyduğu kaliteli hizmet anlayışıyla jeneratör sektöründe aranan bir firma haline geldi.

Aydın’da geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Makjen Makina, kısa sürede ortaya koyduğu kaliteli hizmet anlayışıyla jeneratör sektöründe aranan bir firma haline geldi. Kalite ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeyen Makjen Makina, bölgedeki kamu kurumları ve firmaların yanı sıra vatandaşların da ilk tercihi oldu.

Aydın’ın Efeler ilçesi Yedieylül Mahallesi’nde 2016 yılının Ocak ayında hizmete açılan Makjen Makina, jeneratör sektöründe fark oluşturuyor. Profesyonel ekip kadrosuyla 7 gün 24 saat kaliteli hizmet anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Makjen Makina’nın 1KVA dan  3000KVA ya kadar normal ve senkronlu jeneratörleri bölgede yoğun talep görüyor. Kaliteli hizmet anlayışını kurumsal yapısıyla birleştirerek müşteri memnuniyetini ilke edinen Makjen Makina, sektörde aranan bir firma haline geldi ve kamu kurumları ile firmaların ilk tercihi oldu.

“İKİ YIL GARANTİLİ”

Bir yıllık sürede bölgede önde gelen çok sayıda kamu kurumu ve firmalarla çalıştıklarını kaydeden Makjen Makina Genel Müdürü Vildan Bön, “2008 yılında kamudan emekli olduktan sonra büyük bir jeneratör  firmasında kamu satış müdürü olarak çalıştım. Ardından KOSGEB desteğiyle geçtiğimiz yıl Makjen Makina’yı Aydın’da hizmete açtık. Makjen Makina olarak GÜÇBİR, ACC, ORKSA ve MAKELSAN’ın satış ve yetkili servisi olarak hizmet veriyoruz. Müşterinin talebine göre tüm markaları da tedarik edebiliyoruz.1KVA dan 3000KVA ya kadar normal ve senkronlu jeneratörlerimizi satışa sunuyoruz. Gerek servisi olduğumuz makinaların gerekse garantisi biten tüm markaların periyodik ve yağlı bakımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

“KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMEYİZ”

Aydın, Muğla ve Denizli’de faaliyet gösterdiklerini kaydeden  Bön, “Kısa sürede ortaya koyduğumuz hizmet anlayışıyla sektörde fark yarattık. Firma olarak kurumsal yapıda hareket ederek kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ilkeleri içinde hizmet veriyoruz. Kurumsal yapı, güven, kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeyiz. İşyerim benim bebeğimdir.Sattığımız her ürün ve hizmeti bebeğim gibi sahiplendiğim için müşteri memnuniyetsizliği ‘Benim Bebeğimin Ölümüdür’yani şirketimi kaybetmemdir..Bu ifadem ne kadar kaliteli bir ürün satışını gerçekleştirdiğimizin teminatıdır. Biz aile şirketi olma yolunda ilerliyoruz. Almanya’da Yüksek Makina Mühendisi olan oğlum ile İsviçre’de grafiker olan kızım ve Elektrik Mühendisi olmak için eğitimine devam eden oğluma, firmamızı ilerleyen yıllarda devredeceğiz. Bu düşüncemiz bizim aile şirketi olacağımızı ve her açıdan güvenli bir firma haline geldiğimizin önemli bir adımıdır.Evlatlarımın Aydın ’da EGE Bölgesine jeneratör ürütecek gelecek nesillere iş imkanı sağlayacak bir fabrika kurmaları için elimden gelen desteği veriyorum.Bu nedenle hizmetimiz evlatlarıma sermaye olacaktır.Bu anlayış ile  Makjen Makina olarak müşterilerimize sorunsuz bir hizmet vermek için gece-gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

assaaaa.jpg

asss.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim