• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYGAZ’A KRİSTAL BARET ÖDÜLÜ
17 Aralık 2018 Pazartesi 12:07

AYGAZ’A KRİSTAL BARET ÖDÜLÜ

Aygaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği kültürüne katkı sağlamak amacıyla düzenlediği, Kristal Baret Ödülleri’nde Kamu ve Özel Sektör kategorisinde ödüle layık görüldü. Aygaz’ın ödülü, öncü, insan ve çevre odaklı uluslararası sta

Aygaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği kültürüne katkı sağlamak amacıyla düzenlediği, Kristal Baret Ödülleri’nde Kamu ve Özel Sektör kategorisinde ödüle layık görüldü. Aygaz’ın ödülü, öncü, insan ve çevre odaklı uluslararası standartlara uygun olarak yürüttüğü iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları nedeniyle verildi.

 

İstanbul, 17 Aralık 2018 – Türkiye’nin en beğenilen ve en çok tercih edilen LPG markası olan Aygaz, “Kristal Baret Ödülü”ne layık görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iş sağlığı ve güvenliği kültürüne katkı amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Kristal Baret Ödülleri 15 Aralık’ta, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

 

Organizasyon kapsamında, iş sağlığı ve güvenliği alanında uluslararası temsiliyet, üniversite, inovasyon, medya, finans, jüri özel, kamu ve özel sektör olmak üzere yedi kategoride ödüller verildi. Aygaz, Kamu ve Özel Sektör kategorisinde, uluslarası standartlara uygun olarak yürüttüğü, öncü, insan ve çevre odaklı çalışmalarıyla “Kristal Baret Sektör Ödülü”nü kazandı.

 

Ulusal ve uluslararası katılımcıları aynı platformda buluşturmayı hedefleyen bir iş sağlığı ve güvenliği ödül organizasyonu olan Kristal Baret Ödülleri bu yıl ilk defa düzenlendi. Kristal Baret Ödül Jürisi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İSG Genel Müdürlüğü, Uluslararası Çalışma Örgütü temsilcilerinin yanı sıra ve İSG alanında uzman kuruluş ve akademisyenlerden oluştu.

Haber : Merve GÜLMEZ

1545035167_aygaz_kristal_baret_odulu_bulten_gorseli_1.jpg1545035167_aygaz_kristal_baret_odulu_bulten_gorseli_2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 783 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim