• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYTO, Aydın İnciri’ni Samsun’da Tanıttı
28 Kasım 2016 Pazartesi 19:18

AYTO, Aydın İnciri’ni Samsun’da Tanıttı

Aydın Ticaret Odasının da stant açarak üyelerimizin ürünlerinin tanıtımı yaptığı Tüyap Samsun Gıda Fuarı 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odasının da stant açarak üyelerimizin ürünlerinin tanıtımı yaptığı Tüyap Samsun Gıda Fuarı 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

Samsun Gıda Fuarı'nın Açılış Töreni, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Sn. Cihat ALAGÖZ, Samsun Valisi Sn. İbrahim ŞAHİN, Samsun Milletvekili Sn. Hayati TEKİN, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yusuf Ziya YILMAZ, Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Sn. Necdet BUZBAŞ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Orhan BÜLBÜLOĞLU, Samsun Ticaret Borsası Başkan Yrd. Sn. Günhan ULUSOY' un konuşmaları ile gerçekleşti.

Karadeniz Bölgesinin en önemli gıda fuarı olma özelliğini de taşıyan fuarda, Aydın Ticaret Odasının standı büyük ilgi gördü. AYTO Üyelerine ait ürünlerin tanıtımının yapıldığı fuarda özellikle Aydın İnciri’ne yoğun ilgi gösteren Samsunlu ve çevre illerden gelen Karadenizliler fuarda Aydın ilini görmekten son derece memnun olduklarını dile getirdiler.  4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan fuar Karadeniz bölgesine açılmak isteyen gıda firmaları için önemli bir tanıtım işlevi görmekte ve her yıl artan kapasitesiyle ülkemizin önemli fuarları arasına girmeye de aday bir fuar özelliği taşımakta.

Fuarla ilgili konuşan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, “Yönetim anlayışımızın temelini oluşturan ana fikir “üye odaklı” çalışma şeklinin bir örneğini daha gösterdiğimiz Samsun Gıda Fuarı’nı geride bıraktık. Karadeniz Bölgesinin önemli gıda fuarı olan Samsun Gıda Fuarı’nda açtığımız Aydın Ticaret Odası standıyla Karadeniz Bölgesine açılmayı düşünen üyelerimizin ürünlerini tanıttık. İlimizin lokomotif tarım ürünü olan “Aydın İnciri’nin” görmüş olduğu ilgiden ziyadesiyle memnun kaldığımı da belirtmek istiyorum. Aydın İncirinin hak ettiği yere gelebilmesi için yurt içi ve yurt dışı bütün imkânları Aydın Ticaret Odası olarak sonuna kadar zorlayacağımızdan üyelerimizin ve Aydınlıların hiç şüphesi olmasın. Ayrıca bizleri fuarda ve Samsun’da en iyi şekilde ağırlayan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Sn. Cihat ALAGÖZ ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Salih Zeki MURZİOĞLU’na da şükranlarımı sunuyorum”, dedi.  

AydınÖzel

unnamed-(1)-023.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim