• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYTO Üyeleri Nefes Alacak
14 Aralık 2016 Çarşamba 18:53

AYTO Üyeleri Nefes Alacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kredi Garanti Fonu(KGF), Ziraat Bankası ve Denizbank ortaklığıyla imzalanan NEFES KREDİSİ kampanyası başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kredi Garanti Fonu(KGF), Ziraat Bankası ve Denizbank ortaklığıyla imzalanan NEFES KREDİSİ kampanyası başladı.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine çözüm getirmek amacıyla TOBB öncülüğünde düzenlenen NEFES KREDİSİ Kampanasına Aydn Ticaret Odası’da finansman desteği sağladı. 2017 yılının en ucuz kredisi olarak nitelendirilen kampanyadan Aydın Ticaret Odası üyeleri de faydalanacak.

Nefes Kredi Kampanyası Şartları

Nefes Kredisi, 12 ay vadeli ve aylık eşit taksitler halinde kullandırılacak, vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacaktır. Faiz oranı yıllık yüzde 9.90 , aylık yüzde 0,825 ‘tir. Ziraat Bankası ve Denizbank’ın tüm şubeleri üzerinden söz konusu kredi başvurusunda bulunulabilecektir.

Nefes Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulacak

KOBİ'lerin Nefes Kredisi'ne başvurabilmeleri için öncelikle AYTO’dan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir.” ibareli Faaliyet Belgesini aldıktan sonra, Ziraat Bankası ve Denizbank’ın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile söz konusu krediye müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bankalar ve KGF, KOBİ'nin krediye uygunluğunu değerlendirecek. Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanırsa;  bankalar  KOBİ'ye TOBB Nefes Kredisi kullandıracaktır.

Finansal kriz yaşayan işletmelerin krediye ulaşmakta güçlük yaşadığını, bu doğrultuda TOBB öncülüğünde başlayan Nefes Kredi kampanyasına AYTO olarak finansal destek sağladıklarını hatırlatan AYTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, “TOBB çatısı altındaki 365 Oda ve Borsa da birikimlerini, güçlerini ve kaynaklarını birleştirerek üyelerinin hizmetine sundular. TOBB öncülüğünde Kredi Garanti Fonu, Denizbank ve Ziraat Bankası işbirliğinde KOBİ’lere mevduat karşılığı 5 milyar TL’ye kadar verilecek kredinin iş dünyasına büyük ivme ve moral kazandıracağını düşünüyorum. Üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

AydınÖzel

hakan-ulken-ayto-baskani.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim