• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYTO'dan YAPEX 2016 ÇIKARTMASI
19 Kasım 2016 Cumartesi 17:44

AYTO'dan YAPEX 2016 ÇIKARTMASI

Aydın Ticaret Odası'na inşaat sektöründen kayıtlı üyeleri,bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nı ziyaret etti.
Aydın Ticaret Odası'na inşaat sektöründen kayıtlı üyeleri,bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası  YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nı ziyaret etti.
 
Antalya Expo Cencer'da düzenlenen fuara Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı 200 kişi katıldı. Kara yolu ile ulaşımın sağlandığı fuara Aydın Ticaret Odası 4 otobüs ve özel araçlarla giderek AYTO İnşaat Çıkartması yaptı. AYTO Çıkartmasına İnşaat Grubundan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Fatih Erkul, Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Evran, AYTO Meclis Üyesi Yüksel Yolçi ve İnşaat Grubu Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Helvacı eşlik etti.
 
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Uşak Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası açılış törenine katılması nedeniyle fuar ziyaretine gelemeyen AYTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, AYTO Üyelerine ve Aydın İnşaat Sektörüne hayırlı olmasını temenni etti.
 
Türkiye'nin En Önemli Sektör Fuarları Arasında Yer Alıyor
 
Bu yıl 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenenlenen YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı, Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelecek katılımcı ve ziyaretçileriyle bu yıl 35.000 profesyoneli ağırlamayı hedefliyor. Alanında, ülke çapında önemli bir buluşma niteliğine sahip olan YAPEX Restorasyon Fuarı, bilgi, deneyim ve paylaşımda öne çıkan platformlar arasında yer alıyor. Binlerce yeni ürün, malzeme ve teknolojik uygulamalarla dolu fuarda ayrıca birbirinden zengin profesyonel ticaret etkinlikleri ve mesleki eğitim programları bulunuyor. YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarında bu yıl ekolojik ürünler oldukça ön plana çıkıyor.
AydınÖzel
unnamed-(3)-015.jpg
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim