• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BABACAN HOLDİNG’TEN YILIN İLK BÜYÜK FIRSATI!   BABACAN PREMİUM VE BABACAN PORT ROYAL’DE YATIRIM AYRICALIĞI!
14 Ocak 2019 Pazartesi 12:57

BABACAN HOLDİNG’TEN YILIN İLK BÜYÜK FIRSATI! BABACAN PREMİUM VE BABACAN PORT ROYAL’DE YATIRIM AYRICALIĞI!

Güvenilir ve kaliteli projeleriyle bir konuttan beklenenin ötesine geçen projelere imza atan Babacan Holding, yatırımcılara Babacan finansman modeliyle benzersiz yatırım ayrıcalıkları sunmayı sürdürüyor. Beylikdüzü E- 5 üzerindeki konumu, ulaşım imkanı ve

Güvenilir ve kaliteli projeleriyle bir konuttan beklenenin ötesine geçen projelere imza atan Babacan Holding, yatırımcılara Babacan finansman modeliyle benzersiz yatırım ayrıcalıkları sunmayı sürdürüyor. Beylikdüzü E- 5 üzerindeki konumu, ulaşım imkanı ve tatil köyü konseptiyle bölgenin en prestijli projesi olarak gösterilen Babacan Premium’da 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme fırsatının yanı sıra, 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme seçeneği de sunuluyor. Millet Bahçesi’ne dönüşecek Atatürk Havalimanı’nın yanı başında ve metro bitişiğinde yükselen projesi Babacan Port Royal’de ise, 60 ay yüzde 0 faiz ve 120 ay yüzde 0.98 faizle ödeme avantajlarını yatırımcılarla buluşturuyor.

 

 

Babacan Holding, bulunduğu bölgeye prestij kazandıran projelerinden olan Babacan Premium ve Babacan Port Royal’de benzersiz bir kampanya başlattı. Yatırımcılarına her dönemde cazip ödeme seçenekleri sunan Holding, yılın bu ilk dev kampanyasında yatırımcıları faizsiz konut sahibi yapmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal’de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuluyor. Her iki projeden daha uzun vadeyle konut sahibi olmak isteyenleride, 120 ay vadeli yüzde 0.98’lik faizle ödeme avantajı bekliyor.

Mehmet Babacan:

“Sektöre prestij, yatırımcılara yüksek katma değer sağlıyoruz”

Babacan Holding olarak imza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırırken, sundukları benzersiz kampanyalarla da yatırımcı dostu bir holding olmayı başardıklarını kaydeden

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Konumu ve konseptiyle sektörde farklı bir kulvar açan Babacan Premium ve Babacan Port Royal’de başlattığımız yeni kampanyamızla yılın ilk fırsatını yatırımcılarımızla buluşturuyoruz. Bu sayede bir yandan yatırımcılarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırırken, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz kampanyamız sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan Babacan Holding ailesine katılabilecekler” diye belirtti.

Babacan Premium:

Tatil Köyü Konforunda Yaşam

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan ve teslimlerine zamanında başlanan toplam 1009 konutun yer aldığı, 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Yatırımcıların markajında

Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Premium, metroya sıfır, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede konumlanıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.

 

Babacan Port Royal:

10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları bulunuyor. Teslimlerin 2020 yılı ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

 

E-5’e bir dakika mesafede

Ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran metro, e-5 ve metrobüs yakınındaki Babacan Port Royal, İDO’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede yer alıyor.

Babacan Holding Hakkında:

Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle öne çıkan Babacan Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerdeki yenilikçi entegre çözümleriyle 2002 yılından bu yana hizmet sunmaktadır. Tüm paydaşlarına ve topluma güven ile sürdürülebilir hizmetler veren Babacan Holding arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış & pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarında faaliyet göstermektedir.

Haber : Helin ÖDEN

1547129368_08_babacan_premium_garden.jpg1547129376_16_babacan_premium_lobby.jpg1547129396_18_babacan_premium_fitness.jpg1547129399_17_babacan_premium_residence_lobby.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 711 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim