• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Karakayalı’dan örnek davranış
02 Nisan 2020 Perşembe 00:55

Başkan Karakayalı’dan örnek davranış

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bir aylık maaşını ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşlara erzak kolisi hazırlanması için bağışlayacağını açıkladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bir aylık maaşını ilçedeki 65 yaş ve üzeri vatandaşlara erzak kolisi hazırlanması için bağışlayacağını açıkladı. Zorlu süreci dayanışma ile atlatılacağını kaydeden Başkan Karakayalı, “Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak için böyle bir karar aldım. Bunun bir örnek teşkil etmesini arzu diliyorum” dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bir aylık maaşını, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için bağışladı. Başkan Karakayalı’nın bağışladığı maaşıyla alınan temel ihtiyaç gıdaları Kemalpaşa Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi aracılığıyla ilçede ikamet eden 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ulaştırılacak.

BAŞKAN KARAKAYALI 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
Kemalpaşa Belediyesi olarak salgınla mücadelenin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yardım götürmek için seferberlik başlattıklarını kaydeden Başkan Karakayalı, “Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, birlikte mücadeleyi en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Kemalpaşa Belediyesi olarak şehir merkezinde ve köylerde dezenfekte çalışmalarını hız kazanarak devam ediyor. Bir yandan da dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Alınan karar doğrultusunda 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın salgından etkilenmemesi için sokağa çıkma yasağı getirildi. Belediye ekiplerimiz vatandaşlarımızın isteklerini taleplerini alıp ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Ben de bir farkındalık oluşturmak için Başkanlık maaşım bir aylık bedelini dar gelirli ailelere bağışlamak istedim. Bağışla alacağımız gıda ürünlerini ihtiyaç sahiplerine ivedilikle ulaştıracağız. Bunun bir örnek teşkil etmesini arzu ediyorum” diye konuştu.

ridvan-karakayali---kemalpasa-belediye-baskani.jpg

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim