• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batı Anadolu Grubu Çalışanlarının Çocukları İş Güvenliğine Dikkat Çekiyor
18 Aralık 2018 Salı 15:37

Batı Anadolu Grubu Çalışanlarının Çocukları İş Güvenliğine Dikkat Çekiyor

Türkiye’nin en önemli sanayi gruplarından biri konumunda bulunan Batı Anadolu Grubu, Dünya İş Güvenliği ve Sağlığı Günü kapsamında “Çocuklarla İş Güvenliği” projesini başlattı. Çalışanlar ve tedarikçilerin iş sağlığı ve güvenliğine olan duyarlılıklarını a

Türkiye’nin en önemli sanayi gruplarından biri konumunda bulunan Batı Anadolu Grubu, Dünya İş Güvenliği ve Sağlığı Günü kapsamında “Çocuklarla İş Güvenliği” projesini başlattı. Çalışanlar ve tedarikçilerin iş sağlığı ve güvenliğine olan duyarlılıklarını arttırmak, santrallerdeki iş kazalarını azaltmak, diğer firmalara örnek olmak ve bu önemi aşılamak amacıyla başlatılan projedeki başroller çalışan çocuklarının.

 

Çalışanların, çocuklarını iş yerinde görmelerinin onları daha dikkatli ve duyarlı davranmaya sevk etmesinin amaçlandığı proje kapsamında iş güvenliği ve sağlığı temalı panolar oluşturuldu. Ebeveynlerinin yerine geçen çalışan çocukları, günlük iş rutininde ne gibi tehlikelerin beklendiği ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini gösteren kompozisyonlarda rol aldı.Çalışma kapsamında ebeveynlerinin çocukların varlığını yanlarında hissederek iş güvenliği ve sağlığı farkındalığının oluşturulması amaçlanıyor. Tesisin çeşitli konumlarına yerleştirilen panolarla iş kazalarının azaltılması dikkat çekiliyor.

 

“Çocuklarla İş Güvenliği” projesiyle sektördeki firmaların da dikkatini çekmeyi hedefleyen Batı Anadolu Grubu, iş güvenliği ve sağlığı kapsamında gerçekleştirdikleri bu tarz çalışmalarla sektörde farkındalık yaratmayı istiyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1545117280_batianadolu_isg__2_.jpg1545117284_batianadolu_isg__4_.jpg1545117301_batianadolu_isg__1_.jpg1545117304_batianadolu_isg__3_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim