• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELARUS’TA KUŞADASI TANITIMI
06 Nisan 2017 Perşembe 22:59

BELARUS’TA KUŞADASI TANITIMI

Kuşadası, Belarus’un en büyük turizm fuarı olan Minsk Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı.

Kuşadası, Belarus’un en büyük turizm fuarı olan Minsk Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde Kuşadalı turizmcilerin desteği ile açılan stantta bölgenin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılıyor.

Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde, KODER’in katkılarıyla 2017 turizm sezonu öncesinde başlatılan tanıtım atağının son durağı Belarus’un (Beyaz Rusya) başkenti Minsk’te düzenlenen 20. Uluslararası Turizm Fuarı oldu. Kuşadası’nı bir destinasyon olarak öne çıkarmak ve marka değerini arttırmak amacıyla 8 yurt dışı, 3 yurt içi fuara katılan ve yoğun ilgiyle karşılanan Kuşadası, Minsk Fuarı’nda da hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyaller ile promosyonlar aracılığıyla etkili bir tanıtım yapıyor. Kuşadası, Türkiye için en önemli turizm pazarlarından olan Rus pazarında yoğun bir ilgi ve taleple karşılanıyor.

Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç’ın katıldığı fuarda yer alan Kuşadası standını Türkiye'nin Moskova Kültür ve Turizm Müşaviri Alper Özkan ziyaret etti.

AydınÖzel

unnamed-049.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5642 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim