• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bubble Wrap İstanbul'dan Aydınlı Girişimcilere "Tatlı Kazanç" Fırsatı!
17 Ekim 2018 Çarşamba 15:14

Bubble Wrap İstanbul'dan Aydınlı Girişimcilere "Tatlı Kazanç" Fırsatı!

Türkiye genelinde franchise atağına kalkan Bubble Wrap İstanbul, Aydın’da da yeni şubeler açacak. Değerli Basın Mensubu; Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu Yakası’nın kalbi Moda’dan Türkiye’ye açılıy

Türkiye genelinde franchise atağına kalkan Bubble Wrap İstanbul, Aydın’da da yeni şubeler açacak.

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu Yakası’nın kalbi Moda’dan Türkiye’ye açılıyor. Baloncuk formundaki özel tarifli hamurun pişirilip, içerisine tercihe göre dondurma, mevsim meyveleri, farklı soslar, çikolata parçacıkları ve rengarenk şekerlemeler eklenerek dürüm şeklinde servis edildiği wraplar, İstanbul dışındaki lezzet tutkunları ile buluşmak için gün sayıyor. Ülke genelinde franchise atağına kalkan Bubble Wrap İstanbul, 2019 sonuna kadar 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

 

Eğitimini aşçılık, mutfak sanatları, pastacılık ve restaurant yönetimi üzerine yapan, ilk olarak ABD’nin ödüllü mekanlarında ardından Türkiye’deki seçkin restoranlarda yeteneklerini geliştiren şef Pelin Görpe’nin ağabeyi Aybars Görpe ile birlikte Kadıköy Moda’da aile işletmesi olarak hizmete açtığı Bubble Wrap İstanbul, kısa sürede hem waffle severlerin hem de girişimcilerin favorisi oldu.

 

Türkiye’de büyümeyi hedeflerken, ilk teklif yurt dışından geldi!

 

“Mönümüzden yayılan enfes kokular, dikkat çekici sunumumuz, özel tariflerimiz ve bize özgü soslarımız, Bubble Wrap İstanbul’u kısa sürede şehrin popüler tatlı mekanlarından birisi haline getirdi” diyen işletmeci Aybars Görpe, çok kısa bir süre içinde Anadolu’nun farklı şehirlerinden franchise talepleri almaya başladıklarını söyledi. Görpe, “Bubble Wrap İstanbul lezzetlerini Türkiye geneline yaymayı planlarken, Ortadoğu’dan master franchise talebi geldi. Şu anda onun görüşmelerini de bir yandan yürütüyoruz. 2019’da hem Anadolu’nun farklı noktalarında hem de yurt dışında Bubble Wrap İstanbul şubelerini göreceğiz” dedi.

 

Anahtar teslim iş fırsatı…

 

Bubble Wrap İstanbul, Aydın’daki girişimcilere çok büyük ekonomik riskler almadan, düşük sermaye ile yüksek kar marjı vaad ediyor. Dükkan dekorasyonundan tabelasına kadar anahtar teslim iş fırsatı sunan Bubble Wrap İstanbul’un isim hakkı bedeli de dahil yatırım maliyeti lokasyona göre şu anda 120 bin ila 150 bin lira arasında değişiyor. Ortalama kar marjı yüzde 40 olarak hesaplanan franchise modelinde, her şubeden aylık cironun yüzde 1’i oranında reklam katkı payı, yüzde 5’i oranında da royalty bedeli talep ediliyor. Eğitimden pazarlamaya, tanıtımdan sosyal medya danışmanlığına kadar pek çok konuda girişimciye destek verilen sistemde, yatırımın geri dönüş süresi 3 ila 6 ay olarak öngörülüyor.

 

En büyük kozu “Koku”

 

Alışılagelmişin dışında bir sunum konseptine sahip Bubble Wrap İstanbul’da yeni bir şube için ortalama 30-40 metrekarelik küçük bir dükkan yeterli. “En büyük kozumuz kokumuz” diyen Aybars Görpe, waffle makinesinde pişen özel tarifli waffle hamurunun yaydığı koku, lezzet tutkunlarını kendine çekiyor. Ardından farklı tasarımlarla sunulan rengarenk wrapların görüntüsü insanları cezbediyor. Dolayısıyla yaya trafiğinin yoğun olduğu işlek caddeler ile alışveriş merkezlerinde küçük metrekareli dükkanlar bu iş için yeterli oluyor” dedi.

 

Başta Aydın olmak üzere Türkiye genelinde franchise veren Bubble Wrap İstanbul, 2019 sonuna kadar 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Marka, franchise taleplerini de popülaritesini borçlu olduğu sosyal medya üzerinden alıyor. Bubble Wrap İstanbul şubesi açmak isteyen girişimciler https://www.instagram.com/bubblewrapistanbul/ hesabından başvuru yapabilecekleri gibi (0216) 349 85 31 numaralı telefonu da arayabilirler. 

 

İzninizle değerlendirmelerinize sunuyoruz.
Sevgiler, kolaylıklar.

Haber : Merve GÜLMEZ

aybarsgorpe_gorsel1.jpgaybarsgorpe_gorsel2.jpgbubblewrap_gorsel_003.jpgbubblewrapistanbul_gorsel1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3835 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim