• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Caffé Nero’dan Baş Döndüren Mini Tatlar
28 Kasım 2018 Çarşamba 10:26

Caffé Nero’dan Baş Döndüren Mini Tatlar

Caffé Nero, benzersiz lezzetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Caffé Nero’nun misafirlerin içini ısıtan leziz kahvelerine eşlik eden yeni mini tatları White Chocolate & Raspberry, Caramel & Almond ve Tiramisu ile kahve tutkunları, beyaz çikolata, ah

Caffé Nero, benzersiz lezzetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Caffé Nero’nun misafirlerin içini ısıtan leziz kahvelerine eşlik eden yeni mini tatları White Chocolate & Raspberry, Caramel & Almond ve Tiramisu ile kahve tutkunları, beyaz çikolata, ahududu, karamel, badem ve kakaonun baş döndüren lezzetiyle kahve keyfini taçlandıracak.

Kaliteli İtalyan kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffé Nero, damakları şenlendiren mini tatlılarla misafirlerini karşılıyor. Caffé Nero’nun benzersiz kahvelerine eşlik edecek, misafirlerin sıcak kış aylarında enerji toplamalarını sağlayacak üç ayrı lezzeti, White Chocolate & Raspberry, Caramel & Almond ve Tiramisu’dan oluşuyor.

 

Beyaz çikolata ve ahududunun mükemmel uyumundan meydana gelen White Chocolate & Raspberry, kekinin içinde yer alan ahududu parçalarıyla damaklarda taptaze bir meyve esintisi bırakırken, üzerindeki beyaz çikolata ile tadına doyulmaz bir lezzet yaratıyor.

 

Kahve molası veren misafirlerin günlerini daha da keyifli hale getiren Caramel & Almond ise, çikolatalı kekin arasında uzanan karamel kreması ile yumuşacık bir lezzet sunarken, kekin üzerini süsleyen badem parçaları mini tatlının tadını katmerliyor.

 

Caffé Nero’nun mini tatlar arasında sunduğu Tiramisu da baş döndürücü lezzetiyle kahve tutkunlarının iştahını kabartıyor. Islatılmış kahve ve damakta eriyen peynirin taçlandırdığı yumuşak ve yoğun bir dokuya sahip olan Tiramisu, üzerini süsleyen kadifemsi kakao örtüsüyle misafirlerin kış aylarının tadını doyasıya çıkarmalarını sağlıyor.

 

Caffè Nero hakkında:

Kaliteli İtalyan kahvesi, Akdenizli lezzetleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında dokuz yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir.

Sıcak atmosferi, leziz kahveleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa ülkelerinde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti ve Amerika ile devam etti. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın en hızlı gelişen kahve zincirlerindendir. Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 61 mağazası bulunmaktadır.

Haber : Merve GÜLMEZ

tttt.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim