• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cakes&Bakes Koruncuk Vakfı’na Destek Oluyor
24 Ekim 2018 Çarşamba 10:03

Cakes&Bakes Koruncuk Vakfı’na Destek Oluyor

40. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Koruncuk Vakfı yararına koşacak olan Cakes&Bakes, aynı zamanda “Bu paketin içi iyilik dolu” mesajı ile satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirin bir kısmını Koruncuklara bağışlıyor.

 

40. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Koruncuk Vakfı yararına koşacak olan Cakes&Bakes, aynı zamanda “Bu paketin içi iyilik dolu” mesajı ile satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirin bir kısmını Koruncuklara bağışlıyor.

 

Cakes&Bakes, korunma ihtiyacı olan çocukların sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, bunun yanında çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğu felsefesiyle hareket eden Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nı (Koruncuk Vakfı) destekliyor. Bu kapsamda, BTA çalışanları, 11 Kasım’da düzenlenecek olan 40. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Koruncuk Vakfı için koşacak.

 

Kurumsal sosyal sorumluluk kampanyalarıyla STK’lara destek veren Cakes&Bakes, “Bu paketin içi iyilik dolu” mesajını taşıyan 5 farklı ürünle de Koruncuk Vakfı’nın yanında. Kasa önlerinde satışının yapılacağı makaron, yaban mersinli kurabiye, Selanik gevreği, susamlı simit ve kepekli krik kıraktan elde edilen gelirlerin bir bölümü, korunmaya muhtaç yüzlerce çocuğa aile ortamı sunan ve çocukların yüzlerindeki içten gülümsemeyi sağlayan Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak.

 

instagram.com/cakesandbakestr

 

 

 

BTA hakkında:

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 17 havalimanında, İstanbul Deniz Otobüsleri’nde ve Maslak’taki yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’da uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. Yaklaşık 700 aşçısıyla günde yaklaşık 100 binin üzerinde kişiyi ağırlayan BTA, konuklarına dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini yaklaşık 60 bin metrekare alanda ve 350’yi aşan noktada sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Cakes & Bakes bugün ayda 7 milyon adet üretim hacmiyle, içlerinde dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin de bulunduğu 130 markaya 2.500 aktif reçeteyle endüstriyel ölçekte butik üretim sunuyor. Ayrıca tesiste ayda 90 ton lokum üretimi de gerçekleştiriliyor. Şirket, TAV Airport Hotel markasıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 2004’ten, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ise 2015 yılından bu yana işletmecilik yapıyor. BTA, hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle de güvence altına almış bulunuyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540363389_bta_cakes_bakes_koruncuk_ailesi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim