• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çanakkale’deki Mağazaları Yenilendi!
14 Kasım 2016 Pazartesi 22:09

Çanakkale’deki Mağazaları Yenilendi!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş ve Kelebek Mobilya, Çanakkale’de bulunan mağazalarını yeni iş ortaklarıyla beraber yeniledi.

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş ve Kelebek Mobilya, Çanakkale’de bulunan mağazalarını yeni iş ortaklarıyla beraber yeniledi. Yenilenen iki mağazasıyla Çanakkaleli müşterilerine hizmet vermeye devam eden Doğtaş ve Kelebek’in önümüzdeki dönemde de Çanakkale yatırımları devam edecek.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Çanakkale’deki iki mağazasını yenileyerek müşterilerinin hizmetine sundu. 12 Kasım’da gerçekleştirilen açılış davetine Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Etik, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Beyhan Gündoğan, İl Defterdarı Mustafa Işık, Biga Ticaret Odası Yönetimi, Bigaspor Yönetim Kurulu, Biga Şoförler Odası Yönetim Kurulu, Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Genel Müdür Ersin Serbes, Marka Yönetimi ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İlhan Tunçman, İş Geliştirme Direktörü Aydın Özçelik, Doğtaş Bayisi Erol Şener, Kelebek Bayisi İnci Bayram ve eşi Tuncay Bayram ile Doğtaş Kelebek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk mobilya sektörünün en değerli ve en beğenilen şirketi Doğtaş KelebekMobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Çanakkale’deki Doğtaş ve Kelebek mağazalarını yeni iş ortaklarıyla beraber yenilediklerini ve Çanakkaleli hemşerilerine çok daha iyi hizmet vermek istediklerini söyledi. Şirketin yolculuğunun Çanakkale’de başladığını hatırlatan Doğan, “Çanakkaleli bir firma olarak doğduğumuz topraklar başta olmak üzere; ülke ekonomisine değer katacak işler yapma gayretinde olduğumuzu bizi yakından tanıyan sizler çok iyi biliyorsunuz. Doğtaş markamızın bundan 44 yıl önce temellerini attık, Cumhuriyet tarihimizin en köklü markalarından Kelebek Mobilya’yı 2012 yılında ailemize kattık. Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncusu olarak; bugün yurtiçi ve yurtdışında yer alan 200 Doğtaş, 150 Kelebek Mobilya ve Mutfak mağazalarımızı, büyüme stratejimiz doğrultusunda her geçen gün genişletiyoruz. Sektörel deneyimi uzun yıllara dayanan uzman bir ekiple heyecanlı yolculuğumuza devam ederken; yenilenen bu güzel mağazalarımızın Doğtaş Kelebek Ailesi, değerli iş ortaklarımız ve tüm Çanakkaleli hemşerilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Doğtaş Exclusive Çanakkale mağazasının yeni iş ortağı olan Erol Şener; yenilenen mağazayla ilgili: “Doğnak Taşımacılık olarak uzun yılların verdiği tecrübe ve yeteneklerimizin birleşmesi sonucu mobilya perakendeciliğine de adım atmaya karar verdik. Doğtaş gibi çok değerli bir markanın temsilcisi olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ticari anlamda hedeflerimiz büyük. Amacımız, müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla, zamanında ve sorunsuz teslimatlar gerçekleştirerek, bölgede markamızı en iyi şekilde temsil etmek. Dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine bağlı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Kelebek Mobilya açılışında konuşan Çanakkale mağazası iş ortağı İnci Bayram: “Türkiye’nin en köklü mobilya markası olan Kelebek; sektöre birçok ilki kazandıran, tasarımlara yön veren, her zaman bir adım ilerde olan öncü bir marka olmuştur. Kelebek’in birbirinden özel koleksiyonlarını tanıtmak, müşteri odaklı yaklaşımını siz Çanakkalelilere yaşatabilmek ne mutlu ki bize nasip oldu. İnanıyoruz ki sektörün duayeni markamız, öncülüğü hiçbir zaman elinden bırakmayacak ve sizlerin beğenilerini kazanmaya devam edecektir.” dedi.

AydınÖzel

1479112467_do__ta___exclusive___anakkale.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim