• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇONDUR, NEFES KREDİSİ HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU
13 Nisan 2020 Pazartesi 21:33

ÇONDUR, NEFES KREDİSİ HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından Nisan ayının sonuna kadar verilmesi planlanan Nefes Kredisi hakkında açıklamada bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur;  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından Nisan ayının sonuna kadar verilmesi planlanan Nefes Kredisi hakkında  açıklamada bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Koronovirüs (Covid-19)  nedeniyle hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından gündeme getirilen Nefes Kredisi,  ülke ekonomisinde çok büyük paylara sahip olan, istihdam sağlayan, ihracat ve ithalat rakamlarının önemli bir bölümünü oluşturan KOBİ’lere nefes aldırmak adına önemli bir adımdır. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda üst kuruluşumuz olan TOBB’a  iletilen taleplerin karşılık bulması bizleri sevindirmektedir.

Çondur, dünya genelinde bir çok ülkede görülen, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen Koronavirüs  (Covid-19) ile birlikte yaşanan küresel kriz sürecinde tüm iş dünyasının el ele vererek, birlikte bu süreci en az zarar ile kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Aydın Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine aktarmaya devam ediyoruz. İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim