• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DENİZ OTO LASTİK 2. ŞUBESİNİ AÇTI
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:33

DENİZ OTO LASTİK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Aydın'ın Efeler İlçesinde 5 yıldır oto lastik sektöründe hizmet veren İş Kadını Deniz Işık, ikinci şubesini Gıda Çarşısında açtı.

Aydın'ın Efeler İlçesinde 5 yıldır oto lastik sektöründe hizmet veren İş Kadını Deniz Işık, ikinci şubesini Gıda Çarşısında açtı.

Açılışa TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, İş Kadınları Derneği Başkanı, AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Belgin ÇEKMEN ALTAY ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleşen Açlışı Töreninde Firma Sahibi Deniz IŞIK, Misafirlerle tek tek ilgilendi.

OTO LASTİK’E KADIN ELİ DEYDİ

Liseyi 19 yıl önce bitirdikten sonra oto lastikçi firmasında muhasebeci olarak işe başlayan Deniz Işık, sektörü sevince işin pazarlamasını yaptı. Bir süre sonra oto lastiği satışı da yapmaya başlayan Işık, Oto lastik firmalarında yaklaşık 15 yıl çalıştıktan sonra ‘Benim ne eksiğim var’ diyerek kendi mekanımı açtım Şimdi Aydın’da rot balans işi yapan tek kadın olarak çalışmama devam ediyorum. Müşteriler, işyerime geldiklerinde bir kadını karşılarında gördükleri zaman çok şaşırıyorlar. Daha sonra bana 'Helal olsun’ diyorlar. Yaptığımız işten müşterilerimiz oldukça memnun ifadelerini kullandı.

İlk şubesi Yeni Sanayi Sitesi'nde olan Deniz Oto Lastik & Jant işletmesinin ikinci şubesini Gıdacılar Caddesi'nde açan genç kadın girişimciyi AYTO üyeleri ve yakınları da yalnız bırakmadı.

Açılışa katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası olarak her üyemiz gibi Kadın Üyelerimizede destek vermeye devam ediyoruz. 2. Şubesini açarak ülkemizdeki İstihdam desteğine katkı sunan Deniz IŞIK hanımefendiye ayrıca teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Açılış töreninin ardından işletme kurdelesi davetlilerin katılımıyla birlikte kesildi.

1345.jpg

dsc00974.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2621 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim