• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deutsche Messe'den Meksika'ya Büyük Yatırım
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:00

Deutsche Messe'den Meksika'ya Büyük Yatırım

7 Kasım’da Meksika ahşap ve mobilya endüstrisi tedarikçileri birliği AMPIMM (Asociación Mexicana de Proveedores de la Industria Maderera y Mueblera A.C.) ve Hannover Fairs Mexico, México Magna Expo Mueblera fuarının ortaklaşa düzenlenmesi için uzun vadeli

7 Kasım’da Meksika ahşap ve mobilya endüstrisi tedarikçileri birliği AMPIMM (Asociación Mexicana de Proveedores de la Industria Maderera y Mueblera A.C.) ve Hannover Fairs Mexico, México Magna Expo Mueblera fuarının ortaklaşa düzenlenmesi için uzun vadeli bir işbirliği anlaşması imzalandığını duyurdu.

 

Anlaşma, 16 - 18 Ocak 2019 tarihlerinde Mexico City’de bulunan Centro Citibanamex’de düzenlenecek olan Magna Expo Mueblera fuarından hemen önce yürürlüğe girdi.

 

Sözleşmenin imzalanması esnasında Meksikalı birliğin icra kurulu başkanı Alejandro Tena ve Hannover merkezli Deutsche Messe’nin iştiraki olan Hannover Fairs México’nun Yönetim Müdürü Bernd Rohde, Meksika ahşap ve mobilya endüstrisini işbirliği içinde güçlendirme niyetlerini belirtirken, Deutsche Messe LIGNA ve Ahşap İşçiliği Etkinlikleri Küresel Direktörü Christian Pfeiffer de “Bu işbirliğiyle fuarımız, Meksika’nın bu sektördeki ana tedarikçi etkinliği haline geliyor” dedi. Haziran 2019’da yapılması planlanan AMPIMM, Ocak 2019 itibariyle Magna Expo Mueblera’nın bir parçası haline gelecek.

 

AMPIMM ve Hannover Fairs México’nun işbirliği, sadece en son ahşap ve mobilya endüstrisi teknolojileri ve uygulamalarını değil, aynı zamanda canlı çalışan makineler de dahil olmak üzere malzemeler, aksesuarlar ve teçhizatlar da içeren bir ticari platform sunacak. Etkinliğin yüksek nitelikli konferans ve eğitim programının birliğe üye şirketlerin özellikle ilgisini çekeceğini belirten Pfeifer sözlerine şöyle devam etti: “İki organizasyon şirketinin birleşen profesyonel kapasitesi hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için açık bir yapı sunacaktır.”

 

Bu yeni stratejik işbirliği, fuar katılımcılarına teçhizatların, aksesuarların ve malzemelerin üretimi de dahil olmak üzere, hem seri üretim hem de müşteriye özel üretim için kapsamlı bir ahşap işçiliği makineleri, araçları ve aksesuarları yelpazesi sunuyor. Portföyde, ahşap bazlı panel üretimi ve bıçkı teknolojisi, ofis mobilyaları, yatak odası mobilyaları ve döşeme ile kaplanmış mobilyaların yanı sıra kumaşlar ve aksesuarlar da bulunuyor.

 

Yılda bir kez Mexico City’de düzenlenen Magna Expo Mueblera, 2019’da 25. yıldönümünü kutlayacak. Halihazırda Weinig, SCM, Altendorf ve Jowat gibi çok sayıda pazar lideri de dahil 70 şirket fuara kayıt yaptırdı.

2002 yılında kurulan Meksikalı birlik AMPIMM, Ahşap ve mobilya endüstrilerinde kullanılan bileşen, hammadde ve makine ithalatçılarının ve satıcılarının yanı sıra bu sektördeki hizmet sağlayıcıları da temsil ediyor. Meksika'nın tedarik sektörünü bir araya getiren AMPIMM, temsil ve bilgi hizmetlerinin yanı sıra üyelerine eğitim ve yüksek öğrenim fırsatları da sunmakta.

Haber : Merve GÜLMEZ

1543390239_1.jpg1543390239_3.jpg1543390239_5.jpg1543390239_4.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim