• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİDİM TİCARET ODASI EĞİTİMLERİNE İLGİ YOĞUN
30 Mart 2017 Perşembe 21:49

DİDİM TİCARET ODASI EĞİTİMLERİNE İLGİ YOĞUN

Didim Ticaret Odası İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile İlçemizde Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri d

Didim Ticaret Odası İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile İlçemizde Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri devam ediyor.

Girişimcilerle konuşmak üzere bir süre eğitime katılan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve İŞKUR Söke Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Altun kursiyerlere tavsiyelerde bulundu. Eğitimlerin amacının girişimci adaylarının ve ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Üstündağ, tüm adaylardan kısa süre içerisinde yatırımını gerçekleştirmesini beklediklerini vurguladı. Ticaret Odası bünyesindeki KOSGEB Hizmet masasının da yardıma hazır olduğunu söyleyen Üstündağ, “bizim için önemli olan sizin yatırımınızı gerçekleştirmeniz, Ekonominizi iyi duruma getirmeniz, başarılı işletmeler kurmanız. Yanınızda insanlar çalıştırarak İstihdama katkıda bulunmanızdır” dedi.

Eğitime katılan kursiyerler de söz alarak dolu dolu bir eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek; eğitim salonundan, eğitim arasında verilen ikramlardan eğitimde kendilerine sağlanan imkânlardan çok memnun olduklarını belirterek Didim Ticaret Odasına teşekkür etti.

Ticaret Odası’nın son üç yıldır gerçekleştirdiği eğitimlerde bu güne kadar 400’den fazla kişi eğitim aldı. Ticaret Odası mayıs ayı içerisinde açacağı sınıf için kayıtlara devam ediyor.

AydınÖzel

unnamed-048.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim