• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DİJİTAL SANATLAR YAPIMEVİ’NDEN  2019 ATAĞI
15 Ocak 2019 Salı 17:38

DİJİTAL SANATLAR YAPIMEVİ’NDEN 2019 ATAĞI

AYLA VE MÜSLÜM’le gişede “Tüm Zamanlar” rekorlarını kırarak Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar Yapımevi, Serdar Akar’ın yönettiği ÇİÇERO ve Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu TURKISH’İ DONDURMA’yı vizyona sokarak, 2019’un ilk çey

AYLA VE MÜSLÜM’le gişede “Tüm Zamanlar” rekorlarını kırarak Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar Yapımevi, Serdar Akar’ın yönettiği ÇİÇERO ve Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu TURKISH’İ DONDURMA’yı vizyona sokarak, 2019’un ilk çeyreğine iki filmle giriyor. Konuyla ilgili SOHO’da düzenlenen basın toplantısına Akar ve Ulkay’la birlikte, Yapımcı Mustafa Uslu, Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Alma Terziç katıldı.

 

AYLA filminin başarısıyla beraber sinema sektörünün güçlü aktörleri arasına giren Dijital Sanatlar Yapımevi, bu başarısını MÜSLÜM’le de tekrarlayarak “Tüm Zamanlar” listesinde üst sıralarda iki filmle yer aldı.

 

Türkiye sinema tarihini baştan yazan Dijital Sanatlar, 2019’a da hız kesmeden giriyor. 18 Ocak’ta ÇİÇERO, 15 Mart’ta ise TURKISH’İ DONDURMA’nın vizyon yolculuğu başlıyor.

 

 

Gerçek hayat hikayelerini beyazperdeye uyarlayarak ülkemiz sinemasında eksikliği hissedilen “True Story” kategorisinde önemli bir boşluğu dolduran Dijital Sanatlar, SOHO’da düzenlediği basın toplantısıyla hem vizyona girecek filmlerini hem de bu yıl çekimlerine başlayacak yeni projelerini tanıttı.

 

İki bölüm halinde düzenlenen basın toplantısının ilk bölümünde Turkish’i Dondurma filminin fragmanı ilk kez basın mensuplarıyla buluştu. Ardından Yapımcı Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay, filmin oyuncularından Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu ve Alma Terziç sahneye çıkarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantının ikinci bölümde ise 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek ÇİÇERO filminin yeni fragmanı ve yepyeni afişi ilk kez gazetecilerin beğenisine sunuldu. Ardından bu kez filmin yönetmeni Serdar Akar ve Yapımcı Mustafa Uslu sahneye çıkarak bilgiler paylaştı.

 

Basın toplantısıyla ilgili detaylar ilişikteki bültendeki gibidir.

 

Haber : Helin ÖDEN

1547543905_dijital_sanatlar_yeni_filmler_2.jpg1547544003_dijital_sanatlar_yeni_filmler_4.jpg1547544481_turkishi_dondurma_1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim