• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“DLive Happy Hour” Etkinliği İle Büyük Ödüller Kazanma Fırsatı
18 Aralık 2018 Salı 17:30

“DLive Happy Hour” Etkinliği İle Büyük Ödüller Kazanma Fırsatı

Yılbaşını kutlamaya günler kala DLive “Happy Hour” etkinliği ile yeni yılı harika ödüllerle karşılama şansı sunuyor. 22 Aralık Cumartesi günü platform üzerinden yapılacak “DLive Happy Hour” etkinliği saat 19:00-24:00 arasında yapılacak. Etkinliğe yine pla

Yılbaşını kutlamaya günler kala DLive “Happy Hour” etkinliği ile yeni yılı harika ödüllerle karşılama şansı sunuyor. 22 Aralık Cumartesi günü platform üzerinden yapılacak “DLive Happy Hour” etkinliği saat 19:00-24:00 arasında yapılacak. Etkinliğe yine platform üzerinden katılacak kullanıcılar ve izleyiciler, birbirinden özel sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

 

 

İnternet üzerinden canlı yayın ve video platformu olarak faaliyet gösteren

Kaliforniya merkezli DLive, 22 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da özel bir yayında kullanıcıları ve izleyicileri ile bir araya geliyor. DLive "Happy Hour” etkinliği ile 2018 yılının en büyük ve en çok ödül dağıttığı yayınını gerçekleştirecek.

 

22 Aralık Cumartesi günü, 19:00-24:00 saatleri arasında platform üzerinden gerçekleşecek “DLive Happy Hour” etkinliğinde, büyük ödüller dağıtılacak. Happy Hour süresince 7 oyunluk bir oyun dizisi olacak. Bu oyunlarda, yayıncılar ve izleyiciler büyük ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. Etkinlik duyurusunu sosyal medya hesaplarında paylaşanlara da ekstra ödüller verilecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin ilgili linkten ( https://happy.dlive.tv ) kayıt olması yeterli olacak.

 

DLive Happy Hour’da Verilecek Ödüller

  • Happy Hour’daki en iyi ilk 5 yayıncı, DLive tarafından bonuslarla ödüllendirilecek.
  • En aktif sohbet odalarına sahip ilk 3 kanaldan her biri 2000 LINO puanı alacak.
  • 20'den fazla anlık izleyiciye ulaşan ilk 100 yayıncı 1 Ninjaghini ile ödüllendirilecek.
  • Etkinlik sırasında, her saat başı 5 Power Lottery çekilişi olacak. En sevdiğiniz yayıncılara hediye ettiğiniz her 100 LINO Puanı için bir bilet alacaksınız.
  • Happy hour boyunca, Ganimet kutusundan aldığınız LINO Puanlar ikiye katlanacak.
  • Her saat, 12 şanslı izleyici mega ganimet kutusundan bir sürpriz kazanacak. Happy Hour boyunca toplam 40 Diamond ve 20 Ninjaghini verilecek.
  • Etkinlikten önce Instagram ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla etkinlik postunu paylaştığınızda için 4x10 Ninjaghini (120 USD) ödülü kazanabilirsiniz. Etkinlik bittikten sonra kazananlar belirlenecek.

 

Detaylar için: https://bit.ly/2SVwtaL

DLive Hakkında:

DLive, Lino blockchain üzerinde çalışan, internet üzerinden canlı yayın yapılan merkeziyetsiz bir platformdur. DLive, ABD, Silikon Vadisi’nde UC Berkeley mezunu bir grup tarafından kuruldu. DLive’ın 7 ayrı ülkede içerik geliştirme ekibi bulunuyor. DLive hem içerik üreticileri hem de izleyicileri, kripto para ile teşvik ediyor ve ödüllendiriyor. Lino, ilk DApp’i DLive da dahil olmak üzere kendi ekosisteminde yatırım yapmak için 20 milyon ABD Doları gibi yeterli bir fona sahip. DLive tüm ödüllerin içerik sağlayan yayıncılara ait olduğuna inanıyor, platformunu kullandırmak için pay almıyor ya da ücret talep etmiyor ve şeffaflığı teşvik etmeyi hedefliyor.

Haber : Helin ÖDEN

1545130602_dlive_happyhour.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim