• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Editör ve Yazar olarak Yer Aldığı Kitap Yayımlandı
15 Mayıs 2020 Cuma 08:00

Editör ve Yazar olarak Yer Aldığı Kitap Yayımlandı

Editörlüğü T.C. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Necmi Gürsakal, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar

Editörlüğü T.C. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Necmi Gürsakal,  Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar ve ADÜ Nazilli İktisadi İdari ve İdari Bilimler Fakültesi (NİİBF) Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Sefa Takmaz tarafından yapılan “Küresel Ekonomiye Yön Veren Yeni Teknolojiler” başlıklı kitap yayımlandı.

Küreselleşen dünyada yeni teknolojilerin rolünün tartışıldığı kitaba, NİİBF’ den Prof. Dr. Osman Peker, Prof. Dr. İsmet Ateş, Doç. Dr. Necmiye Cömertler, Doç. Dr. Funda Çondur, Doç. Dr. Aslı Yenipazarlı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sezen Akar, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Metin Dam, Dr. Sadullah Çelik, Dr. Burcu Yılmaz, Dr. Sedat Alataş ve Araştırma Görevlisi Orhan Şanlı;  Aydın İktisat Fakültesinden Taylan Yavuzer yazdıkları bölümlerle katkı yaptı.

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim