• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER’DEN PAZAR YERLERİ DUYURUSU
11 Haziran 2020 Perşembe 08:00

EFELER’DEN PAZAR YERLERİ DUYURUSU

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarının düzenlemesi ile ilgili duyuruda bulundu.

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarının düzenlemesi ile ilgili duyuruda bulundu. Açıklamada geçtiğimiz hafta yapılan düzenlemenin bu hafta da geçerli olduğu belirtildi.

Efeler Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında semt pazarları ile ilgili bir dizi yeni düzenlemeye imza attı. Her hafta pazarların kurulacakları alanlarla ilgili paylaşımda bulunan Efeler Belediyesi, bu hafta da yeni bir duyuruda bulunarak Pazar yerleri ile ilgili akıllardaki soru işaretine son verdi.

Efeler Belediyesi’nin vatandaşlara gönderdiği SMS metninde ve sosyal medya hesaplarından Başkan M. Fatih Atay adıyla yapılan paylaşımda; Vatandaşlarımızın Dikkatine; Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında pazar yerlerimiz geçtiğimiz hafta duyurusunu yaptığımız gibi açık olmaya devam edecektir. Cumhuriyet (Nevzat Biçer Parkı yanı), Girne (Efekent Kapalı Pazar Yeri), Fatih Kapalı Pazar Yeri ve Kurtuluş (Eski Otogar) Pazar Yeri salı, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri açık olacaktır. Ata Pazar Yeri (Ege Caddesi) perşembe günü, Umurlu Pazar Yeri cuma günü, Dalama Pazar Yeri pazar günü, Çeştepe ve Ovaeymir pazar yerleri pazartesi günü açık olacaktır. Vatandaşlarımızın bilgisine sunarızifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 1115 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim