• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMEL BAŞDOĞAN PAŞABAHÇE MAĞAZALARI CADDEBOSTAN ŞUBESİNDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU
28 Kasım 2018 Çarşamba 16:38

EMEL BAŞDOĞAN PAŞABAHÇE MAĞAZALARI CADDEBOSTAN ŞUBESİNDE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Paşabahçe Mağazaları, gastronomi alanının en önemli isimlerinden Emel Başdoğan’ın tasarladığı yeni ürünlerini sağlıklı tarif ve farklı tasarım arayan müşterilerinin ilgisine sundu. Emel Başdoğan, İmza Koleksiyonu için tasarladığı ürünlerini Paşabahçe Mağa

Paşabahçe Mağazaları, gastronomi alanının en önemli isimlerinden Emel Başdoğan’ın tasarladığı yeni ürünlerini sağlıklı tarif ve farklı tasarım arayan müşterilerinin ilgisine sundu. Emel Başdoğan, İmza Koleksiyonu için tasarladığı ürünlerini Paşabahçe Mağazaları Caddebostan mağazasında tanıttı.

 

 

28.11.2018- Paşabahçe Mağazaları’nın ülkemizin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerine yer verdiği “İmza Serisi” gastronomi alanının en ünlü isimlerinden Emel Başdoğan ile buluştu. Zayıflatan tarifleri ile öne çıkan Emel Başdoğan, Paşabahçe İmza Koleksiyonu için tasarladığı ürünlerini Paşabahçe Mağazaları Caddebostan mağazasında tanıtarak, sevenleri ile bir araya geldi.

 

Rengârenk sebze ve meyvelerden esinlenerek tasarlanan desenlerin süslediği cam detoks şişeleri, meze tabakları, saklama kabı ve mutfak gereçlerinde pembe, mor, yeşil, kırmızı ve sarı renkler yoğunlukla göze çarpıyor. Emel Başdoğan’ın tasarladığı ürünlerde en ilgi çekecek farklılık ise ürünlerin arkalarında yer alan pratik, leziz ve en önemlisi sağlıklı tarifler oldu.

 

Hepsi Emel Başdoğan’a ait özgün tasarımlardan oluşan seride, ilk olarak “Camda Detoks”, “Hafifleten Mezeler” ve “Mucizevi Tatlı” başlıklı ürün grupları raflardaki yerini aldı ve büyük ilgi gördü.

 

Emel Başdoğan Kimdir?

Türkiye’nin ilk yemek dergisini çıkaran ve ilk pastacılık ansiklopedisini yayınlayan Emel Başdoğan, dünyadaki okul eğitimli ilk sekiz food stylistten biridir. Türkiye’de ve dünyada hiçbir sanayi ürünü kullanılmadan üretim yapan ilk pasta butiğini kuran ve temalı pasta yapımını öğreten ilk Türkçe kitabı yazan Başdoğan 1997-2015 yılları arasında hazırlayıp sunduğu yemek programlarında “Lezzet, sağlık ve düşük kalori bir arada olabilir” anlayışını benimsemiştir.

Haber : Merve GÜLMEZ

1543408506_dsc_5800.jpg1543408508_dsc_5802.jpgjuyy.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim